Тренинги
всё время
Июль
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Что происходит
Aктер Хавьер Бардем сыграет короля Тритона в "Русалочке"

Трейлер
В сети опубликовали второй трейлер драмы "К звездам"

Кто есть кто
Ироничные цитаты Бенедикта Камбербэтча

Кто есть кто
Как изменились 15 актеров, которые так и не стали своими в Голливуде

Кто есть кто
Народная артистка СССР Инна Чурикова находится в реанимации

Анти-Конференция // Маркетинг в рекрутинге
27 июня

Comunitatea HR își dă întîlnire pe data de 27 Iunie 2019, ora 16:00, la Anti-Conferința: Marketing în Recrutare, pentru a pune în discuție utilitatea strategiilor și instrumentelor de marketing în recrutarea persoanelor potrivite și crearea Bradului de Angajator Preferențial. 


Anti-Conferința este un eveniment interactiv în care vei interacționa cu profesioniști de HR și:

- vei face schimb de experiență,
- vei afla despre cum se realizează strategii de promovare a job-urilor pe rețelele sociale,
- vei primi informații despre cum poți și tu să introduci elemente de marketing în procesul de recrutare și selecție pentru organizația în care activezi,

În contextul creării schimbului de experiență și facilitării transferului de cunoștințe avem, în calitate de Speakeri, profesioniști din domeniul Marketing și HR care vor împărtăși experiența proprie de implementare a campaniilor de recrutare prin prisma elementelor de marketing.

Revenim curînd cu prezentarea Speakerilor.

Specialiştii spun că, până în 2020, jumătate din forţa de muncă la nivel mondial va fi reprezentată de aşa numiţii „Millennials”, a căror principală particularitate este că sunt extrem de nestatornici şi neloiali faţă de angajator. Datele celui mai recent studiu realizat de Deloitte arată că 1 din 4 angajaţi din generaţia Millennials se gândeşte deja să-şi părăsească actualul loc de muncă, pe parcursul anului viitor, pentru un alt angajator sau pentru a începe ceva pe cont propriu. În 2018, acest procent urmează să crească la 44%, pentru ca, până în 2020, două treimi din tinerii angajaţi să renunţe la locul de muncă pe care îl au. Interesant este că doar 16% dintre participanţii la studiu se văd şi în 2020 lucrând în aceeaşi companie în care sunt angajaţi acum.

În aceste condiţii, departamentele de resurse umane trebuie să fie într-o continuă căutare de talente. O soluţie de succes este combinarea marketingului cu recrutarea neconvenţională. Iar recrutorii trebuie să-şi “vândă” compania şocându-şi candidaţii, nu interogându-i. (sursă hrmanageronline.ro)

Participă la ANTI-Conferința din 27 iunie și vezi cum poți să-ți îmbunătățești campaniile de recrutare. Află idei interesante care pot fi implementate la noi și pot să atragă anume candidații de care ai mare nevoie.

Дата и время:
Место:Summit Events
Билеты:385 Леев
Контакты:+37379977154
Что происходит
Aктер Хавьер Бардем сыграет короля Тритона в "Русалочке"

Трейлер
В сети опубликовали второй трейлер драмы "К звездам"

Кто есть кто
Ироничные цитаты Бенедикта Камбербэтча