Fashion Design with Filippo Fanini/ Polimoda

PreviewImage

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” vă invită în cadrul programului Fashion Academy la cursul intensiv “Fashion Design”, asigurat de către Filippo Fanini, Polimoda, Italia ce va avea loc între 20 și 23 Noiembrie 2018 în incinta ZIPhouse. 

La instruire sunt invitați designerii, managerii de produs, specialiștii din departamentul Marketing și specialiștii implicați în aprovizionare din întreprinderile din industria ușoară care creează, produc și comercializează articole de modă sub propriul brand, precum și cadrele didactice a instituțiilor de învățământ.

Am gîndit cu Filippo astfel cursul, încît sa puteti beneficia de o experiență de instruire, de care se bucură formabilii în cadrul celui mai bun Institut de Fashion din Italia - Polimoda. 

Timp de 4 zile Filippo va comprima cursul de Fashion Design pe care îl asigură în Italia, abordând următoarele subiecte:

Marți, 20 Noiembrie, 15:00-18:00

- Introducerea conceptului de “Silueta în moda”. Importanța lucrului cu tipul și volumul corpului. Împreună cu Filippo vei lucra cu propriile fotografii, înțelegând volumele, definind și schițând silueta.
- Procesul de gândire creativă: cum să faci o cercetare de modă și să te inspiri de la ea. Vei lucra cu imagini editate și vei face colaje, după care vei face schițe conform tematicii alese.

Miercuri, 21 Noiembrie, 9:00-18:00

- Introducerea conceptului de “Subcultură și Trib” pentru a înțelege consumatorul. Vei proiecta idei în funcție de subcultura pe care ai dori să o abordezi, iar Filippo va revizui fiecare lucrare într-o discuție directă cu autorul.
- Categoriile de produse și scopul utilizării lor în funcție de subcultură. Vei aplica conceptul creativ pe care l-ai ales anterior, în funcție de categoriile de produse.

Joi, 22 Noiembrie, 9:00-18:00

- Introducerea planului de asortiment în funcție de categoriile de produse și ocazia utilizării. Vei lucra cu propriile desenele și vei face un plan în vederea satisfacerii cererii cumpărătorului- țintă.
- Introducerea principalilor factori responsabili de proiectarea și dezvoltarea produselor.

Vineri, 23 Noiembrie, 10:00-16:00

- Atelier de lucru conform designului realizat anterior.
- Procesul de stabilire a prețurilor de la cel industrial la cel de comercializare.
- Aplicarea acestui proces pe un articol de îmbrăcăminte existent concret sau pe unul din designul propriu.

La finalizarea cursului va fi eliberat un certificat ce atestă urmarea cursului intensiv „Fashion Desing” cu un număr de ore de 24.

Limba de comunicare: Engleză. Chiar dacă nu ești sigur de engleza ce o posezi, înregistrează-te și menționează acest lucru în formular, iar noi vom găsi soluția. 

Cursul este susținut financiar de UKaid cu suportul Guvernului Marii Britanii la Chișinău, organizat în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) și Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID si Guvernul Suediei. Încurajăm reprezentanții întreprinderilor din regiuni și cadrele didactice să aplice la curs. 

Înregistrarea participanților: Până la data de 19 Noiembrie 2018. ZIPhouse își rezervă dreptul de a selecta participanții după criteriul aplicabilității ulterioare a cunoștințelor, precum și a principiului primul venit-primul servit. 

Formularul de înregistrate poate fi accest la linkul.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon indicat mai jos.

Chișinău, str. Studenților, 9/19
Bход бесплатный
+37360270414