Reinventează-te! Femeia 2.0

PreviewImage

Ce este Femeia 2.0?

O nouă versiune a TA - un ciclu de evenimente, lansat de doi speakeri cu experiență personală și profesională - pregătiți să-ți răspundă. 

Femeia 2.0 vine să te ajute să înțelegi că nimeni nu este vinovat pentru tot ce ți se întâmplă, dar în același timp vei afla de unde vin deprinderile care îți provoacă stări și situații mai puțin sau chiar deloc plăcute.

Începem cu ediţia de iarnă "Reinventează-te", în care Nutritionist Victoria Ursu și speaker-ul transformațional Angela Stafii îți vor pregăti trei ore în care TU, dragă Femeie, vei reuși să creionezi o nouă TU!

Nu poți rata ediţia "Reinventează-te" – dacă:

…în viața ta se întâmplă evenimente, oameni sau lucruri pe care nu le poți explica.

….în familia ta sunt boli sau scenarii de viață nefericite (abuzuri, decese la o anumită vârstă, divorțuri, trădare, afecţiuni grave sau mai puţin grave) care se repetă continuu.

….vrei ca ai tăi copii (viitori sau prezenți) să fie liberi de vechile povești ale familiei, să se hrănească sănătos.

…nu vrei să repeți greșelile bunicii și ale mamei tale, legate de alimentația ta și a familiei tale.

Victoria Ursu: „Moștenim, suntem educați și ne trăim adesea viața părinților și strămoșilor, care nu este tocmai cea mai armonioasă: alimentația dezordonată ce duce la diverse boli și dezechilibre, traume care nasc frici, frici care ne crează tipare, tipare care ne țin prizonieri în cercuri vicioase. Totodată, putem lua ce-i mai bun din tradiţiile culinare ale mamei şi bunicii.

Angela Stafii: „Ce va fi la eveniment? Darurile bunicilor de cele mai multe ori, fricile și traumele pe care le trăim nu sunt ale noastre. Ele se transmit din generație în generație, până la 64 de strămoși. Purtăm cu noi un sac plin de daruri, dar și de durere strămoșească. La eveniment vom diseca modul în care aceste scenarii ne sunt transmise și vom învăța unde se ascund cele mai adânci taine ale lor în corpurile noastre. Apoi vom învăța cum să eliberăm aceste scenarii prin tehnici speciale ancestrale".

Despre ce este evenimentul? Despre cum e să avem familii fericite. Notează-ți în agendă data de 11 decembrie 2018, intervalul orelor 19:00-22:00!

Chișinău, str. Tighina, 49/3
399 Леев
+37360784276