Moldova in Fashion Conference

PreviewImage

Dacă ești profesionist din domeniul modei, tînăr designer sau antreprenor și dorești să afli ce stă în spatele afacerilor fashion de succes, să cunoști cele mai noi tendințe la nivel internațional și cele mai bune practici în domeniu, Moldova in Fashion Conference este evenimentul din această toamnă pe care nu trebuie să îl ratezi!

Cea de a 3-a ediție va reuni speakeri internaționali  din Italia, Ucraina și România , ce vor discuta pe teme specifice domeniul modei precum:
- Trenduri globale și tehnologii inovaționale;
- Branding;
- Marketing în Fashion;
- Comunicare in Fashion;
- Export și vînzări;

Biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri :
Bilet PRO ( include accesul la Conferință)          
- 300 lei (la procurarea biletelor între17.09- 30.09)
- 400 lei (la procurarea biletelor între 01.10-19.10)
- 500 lei (în ziua Conferinței- 20.10)

Bilet PRO+ ( include accesul la Conferință+ Networking Dinner cu Speakerii invitați)              
- 500 lei (la procurarea biletelor între17.09- 30.09)
- 600 lei (la procurarea biletelor între 01.10-19.10)
- 700 lei (în ziua Conferinței- 20.10)

Evenimentul este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) și suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei.

Industria Modei se află în permanență într-o stare de schimbare. Actualizarea  ultimelor tendințe și tehnologii este crucială. Consumatorii din ziua de azi așteaptă servicii impecabile și asistență permanentă.

Conferința se concentrează pe puterea lumii digitale, a fashion designului și a lumii de afaceri. Scopul principal este de a aduna cadre universitare, antreprenori, designeri, profesioniști și influencers și de a  lărgi cunoștințele și de a construi local comunitatea de moda atingînd  un nivel international.

Chișinău, str. Studenților, 9/11
300 - 500 Леев