Business MAMA

PreviewImage

Concediul de maternitate poate fi un bun început pentru lansarea propriei afaceri. Fie că e vorba de lucruri handmade, salon de frumusețe, școală de limbi străine, producere, consultanță, sau orice altceva – toate domeniile au nevoie de cunoștințe, iar un workshop de 4 ore poate inspira mai mult decât crezi. . 

De ce? Pentru că vom avea în scenă 6 speakeri – 3 în partea teoretică și 3 la partea practică. 

Alexandru Bordea, co-fondator „Angry Business”, este cel care cunoaște cel mai bine ce înseamnă antreprenoriat, care sunt pașii corecți în lansarea și gestionarea unei afaceri, crearea unei echipe bune, creșterea vânzărilor și tot ce înseamnă profit. 

Lia Pogolșa, fondatoare „Click Academy”, vine să ne învețe ce înseamnă facebook și instagram atunci când ai o afacere și cum pot aceste 2 platforme să te ajute „să crești” și să vinzi. 

Tudor Plăcintă, fondator „Școala Google Adword” și omul care are o relație profesională foarte bună cu tot ce înseamnă Google. La eveniment ne va preda o scurtă lecție de întroducere în lumea Google și cum putem evolua și vinde datorită Google. 

La partea practică am ținut să avem 3 femei de afaceri care pot inspira datorită faptului că gestionează câte un business „real”, care mai poate fi pornit de oricine altcineva, pentru că nu există riscul concurenței mari, domeniile fiind destul de solicitate în țara noastră – sănătate, frumusețe și educație. 

Mariana Rusu crește 2 fetițe, iar odată cu ele și propria afacere. „Pediatrica” demult a devenit un brand cunoscut și un loc unde toți părinții merg cu încredere, pentru că este clinica unde găsești cei mai buni specialiști pentru copii. Mariana Rusu este femeia care stă în spatele „Pediatrica” - prima clinică cu profil pediatric din Moldova concepută pentru a oferi servicii specializate pentru copii. În 22 septembrie doamna director ne va inspira prin propria istorie de succes, oferindu-ne detalii despre cum poți să reușești și să rămâi cel mai bun în ceea ce faci!

Tatiana Ustica, mama unei fetițe și a unui băiețel, a descoperit în cadrul unei expoziții un brand de cosmetice BIO. Și a hotărât să-l importe din Italia - produse 100 % BIO, cu termen de valabilitate de doar 6 luni și cu mari, tare mari speranțe că femeile noastre o să-l aprecieze. Ba mai mult, astăzi „Antos cosmetică naturală” înseamnă 2 magazine proprii în Chișinău, vânzări „bune”, după cum ne-a mărturisit doamna director, și foarte multe lecții învățate despre ce înseamnă să lansezi o afacere pe nișa de beauty, să o gestionezi și să faci bani din ea. 

Daniela Dohotaru-Grițcan, mamă cu baiat și cu fată, este cea mai ”novice” mamă - femeie de afaceri - speaker în cadrul evenimentului nostru :) Și vă explicăm de ce - după 2 ani de visat, gândit, negociat, învățat, aproape renunțat și iar revenit la vis, Daniela deschide prima grădiniță TECH din țara noastră! Un proiect unic, absolut nou pentru sistemul de învățământ preșcolar de la noi, „Tech4Kids” vine să cucerească și copiii din Chișinău! 

Ce înseamnă „tech”, ”educație STEAM”, dar și cum e să urmezi pașii spre propriul vis numit „Tech4Kids”, ne va povesti Daniela Dohotaru-Grițcan în data de 22 septembrie! Te așteptăm la un seminar motivațional cu 6 speakeri care cunosc toate detaliile unei afaceri, atât teoretic, cât și practic! 

Chișinău, bd. Dimitrie Cantemir, 5/4
200 - 250 Леев