Тренинги
всё время
Январь
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Кинопремьеры
Вышел первый трейлер боевика "Джон Уик 3"

Что происходит
Девичник в розовом цвете в клипе Арианы Гранде - 7 Rings

Кто есть кто
Убийца внучки Моргана Фримена приговорен к 20 годам тюрьмы

Кинопремьеры
Tоп-5 причин посмотреть фильм "Стекло"

Кто есть кто
Королю молдавского юмора Георге Урски исполнился 71 год

Mobichallenge
17 мая

Crezi că poți crea soluții digitale unice? Ești inovativ și vrei să-ți pui creativitatea la treabă? Ai o idee potrivită pentru a îmbunătăți și a eficientiza serviciile bancare? Dacă da, atunci te invităm la primul mini-hackathon din această primăvară unde vei avea oportunitatea să creezi concepte de produse digitale, să îți faci prieteni, să petreci timpul eficient cu mentori și experți din domeniu, și de ce nu, să câștigi premii pe măsură.

Dacă ești web developer, designer sau specialist în marketing, înscrie-te la Mobichallenge, accesând linkul. Pe durata competiției te vom provoca să dezvolți concepte inovatoare pentru a propune soluții de măsurare a satisfacției clienților cu referire la serviciile prestate de Mobiasbanca în sucursalele sale. 

De ce Mobichallenge? Pentru că în loc de 48 de ore, vei avea la dispoziție 5 ore, pentru a crea pas cu pas concepte în ritm cu progresul digital, menite să îmbunătățească calitatea serviciilor și a comunicării în raport cu clienții. În acest proces creativ, vei fi ghidat de către mentorii Dreamups și Mobiasbancă. 

La sfârșit de competiție, conceptele vor fi prezentate unui grup de profesioniști. Echipa care va dezvolta cea mai bună idee se va alege cu un premiu bănesc în valoare de 6 000 MDL, va avea posibilitatea să o implementeze în cadrul Mobiasbancă și va fi invitată la un business lunch cu top manageri din cadrul Mobiasbancă - Groupe Société Générale. 

Agenda competiției:

-Check-in, cafea și networking;
-Deschiderea Mobichallenge;
-Prezentarea conceptului-problemă și formarea echipelor;
-Lucru în echipă;
-Prezentarea soluțiilor;
-Premierea echipelor;
-Încheierea evenimentului și socializare.

Dacă vrei să participi, dar nu ai o echipă completă, noi te invităm să te alături altor entuziaști pe loc, în ziua evenimentului. Data limită pentru înscrieri: 15 mai

Mobichallenge este un eveniment implement de către Dreamups Innovation Campus, cu susținerea Mobiasbancă - Groupe Société Générale.

Дата и время:
Место:Dreamups
Контакты:+37368695836
Кинопремьеры
Вышел первый трейлер боевика "Джон Уик 3"

Что происходит
Девичник в розовом цвете в клипе Арианы Гранде - 7 Rings

Кто есть кто
Убийца внучки Моргана Фримена приговорен к 20 годам тюрьмы