Grow Me Day

PreviewImage

Sunteți în căutarea a ceva nou și fascinant, care vă va schimba viziunea despre cum trebuie să fie o domnișoară și despre rolul ei în societate? Atunci, cu siguranță nu trebuie să ratați ocazia de a veni la “Grow Me Day”!

Proiectul “Grow Me Up” organizează un eveniment motivațional și impresionant, dedicat tuturor tinerelor cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, în cadrul căruia veți descoperi cheia unei cariere de succes, secretele unui mod sanătos de viață și veți afla cum să fiți mereu feminine,elegante și echilibrate.

Evenimentul se va desfășura pe data de 21 aprilie, la 13:00, zi în care tinerele noastre ambițioase, plictisite de rutină și dornice de a face o schimbare în societate, vor avea parte de training-uri captivante și vor face cunostință cu oameni de succes, frumoși la chip și la suflet.

Acest eveniment contrazice stereotipurile despre rolul femeii în societate și demonstrează că o domișoară este destul de puternică pentru a schimba societatea, capabilă să lupte pentru a-și îndeplini visele și aptă să devina o doamnă de succes.
Ambiție, fermitate, dinamism, sănătate și feminitate, toate într-o singură zi, toate la “Grow Me Day”!

Trezește luptătoarea din tine și grăbește-te să aplici acum!
Speakerii evenimentului vor fi anunțați treptat!

Chișinău, bd. Dimitrie Cantemir, 12
200 - 250 Леев
+37369342093