Ajută Un Bătrân Să Zâmbească!

PreviewImage

Crăciunul este acea sfântă sărbătoare a sufletului, a iubirii și a generozității, ce oferă bucurie, speranță și pace lăuntrică tuturor oamenilor.

Iar pentru că toate sărbătorile de iarnă stârnesc sentimente de credință și dragoste pentru aproapele nostru, bucurii și minuni, ne-am gândit, împreună cu o comunitate întreagă de oameni cu suflet mare, să desenăm zâmbetul pe chipul bătrâneilor, care își petrec anii din viață la Centrul de plasament pentru persoane vârstnice și adulte din comuna Micleușeni, raionul Strășeni.

Unii dintre ei sunt țintuiți la pat, majoritatea au probleme de sănătate, mereu triști și izolați, acești bătrâni, sunt permanent în așteptarea copiilor, nepoților, rudelor, sau cineva din apropiați.

Singurătatea este foarte dură, iar lipsa de comunicare și greutățile prin care trec îi fac mult mai vulnerabili și neputincioși. Bătrânii sunt bunicii noștri, părinții noștri, generația care ne face drumul și călăuză în viață. Fiecare dintre noi ajunge la această vârstă, și toți trebuie să ne unim pentru a-i susține, a avea grijă și de a le dărui bucurii.

Astfel, am inițiat o Campanie de caritate, găzduită de Viggo : " Ajută Un Bătrân Să Zâmbească!" 

Scopul acestei campanii este, să adunăm cât mai multe cadouri, ce pot fi haine, încălțăminte, mănuși, pijamale, cărți, produse alimentare, dulciuri, cosmetice, și alte lucruri care vor fi colectate în cadrul unui eveniment organizat la locația magazinul Viggo, din Chișinău.

Cu un decor inspirat din piețele cu târguri vieneze de Crăciun, și o atmosferă familiară, tot creat de Mdecor, vă invităm să ne susțineți să ajutăm bătrânii de la azilul din Micleușeni, să zâmbească și să fie fericiți, primind cadouri și un pic mai multă atenție .

Iar noi vă promitem o îmbrățișare pentru fiecare, un pahar (sau câte vreți voi de Glintwein cald și aromat, oferit și pregătit cu drag de Maurt, Plăcinte delicioase, coapte cu dragoste de VisPas Chișinău Hotel / Restaurant, biscuiți și bomboane mai dulci ca dulcele de la B'Sweet, cafea vieneză, cum fără ea? de la Julius Meinl și desigur muzică de atmosferă.

Parteneri:
MAURT, B'Sweet, Mdecor, VisPas Chișinău Hotel / Restaurant, Julius Meinl, Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau, Afisha.md, Locals.md, Unica.md,Everyday Journalism, BeautyClub, Moldova.

Chișinău, str. Alexei Mateevici, 64
+37368776666