Bostavan - Ziua Națională a Vinului 2018

PreviewImage

Începutul lui octombrie ne aduce mai aproape de cea mai mare sărbătoare dedicată tradițiilor și culturii vitivinicole din Moldova - Ziua Națională a Vinului 2018.

Ediția a 17-a a Zilei Naționale a Vinului va fi sărbătorită în data de 6 și 7 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale și va fi desfășurată sub genericul „Vin din sufletul Moldovei”.

Timp de două zile, în inima capitalei, vă veți bucura de o atmosferă de neuitat, muzică bună și multe surprize plăcute.

La standul Bostavan, situat în inima capitalei, veți putea admira superbele colecții de rochii a designer-ului autohton, Alina Bradu, cu elemente din portul nostru național. În cadrul defilării de modă, dar și pe parcursul ambelor zile, veți putea degusta vinurile spumante din colecția DOR de la Bostavan. 

De asemeni, pentru un cadru festiv și o atmosferă cu adevărat autentică, v-am pregătit o expoziție de tablouri a pictorului MiHU (Mihai Ungureanu), dar și alte surprize frumoase pe care vă invităm să le descoperiți la standul Bostavan: 
- Degustare 5 produse DOR;
- Prezentarea colecției de modă marca Alina Bradu;
- Expoziție de pictură MiHU;
- Tombolă;
- Cadouri speciale.

Defilarea de modă se va desfășura în ambele zile, începând cu ora 18.30.

Apasă „Going” și invită-ți prietenii să participe la cea mai îndrăgită sărbătoare a culturii vinului, a tradițiilor, muzicii și dansului moldovenesc. Intrarea este gratuită, însă locurile limitate. 

La standul Purcari vor avea loc câte 4, respectiv 5 sesiuni de degustare pe zi. Doar 40 de persoane se pot înscrie pentru o singură sesiune. Pentru a vă programa la una dintre sesiunile de degustare a spumantelor delicate DOR, vă invităm să alegeți ziua, ora și să completați formularul corespunzător:

6 octombrie, 13:00 - http://bit.ly/Bostavan-1
6 octombrie, 14:00 - http://bit.ly/Bostavan-2
6 octombrie, 15:00 - http://bit.ly/Bostavan-3
6 octombrie, 16:00 - http://bit.ly/Bostavan-4

7 octombrie, 13:00 - http://bit.ly/Bostavan-5
7 octombrie, 14:00 - http://bit.ly/Bostavan-6
7 octombrie, 15:00 - http://bit.ly/Bostavan-7
7 octombrie, 16:00 - http://bit.ly/Bostavan-8
7 octombrie, 17:00 - http://bit.ly/Bostavan-9

Chișinău, Piața Mării Adunări Naționale, 1
-
+37322856023