Smiley ''Să-mi fie Vară''

PreviewImage

După ultima sa întâlnire de suflet cu publicul nostru, Smiley revine la Chișinău cu o supradoză de emoție, confesiuni muzicale și un show excepțional dedicate zilei copiilor, într-un concert estival de amploare „Să-mi fie vară”. 5 iunie, ora 19:00,

Teatru Verde adună nu doar picii cu ai săi părinți, dar și pe cei în al cărui suflet trăiește un copil!

Sinceritatea este singura cale către inimile ascultătorilor, iar interpretul român va păși, din nou, cu mari emoții în fața publicului pentru a împărtăși cele mai noi emoții și stări de pe noul său album “Confesiune”. Albumul cuprinde piese lansate cu maximă selecție în cadrul proiectului #Smiley10, ce a debutat pe 10 martie, pe parcursul căruia a lansat o nouă piesă pe data de 10 a fiecărei luni. 

Smiley nu a încetat niciodată să-și surpindă publicul de la mic la mare, oferindu-i muzică de calitate, colaborări îndrăznețe și pline de originalitate. Acest ultim album reprezintă, însă, cel mai complex produs de până acum, reușind să evoce o maturitate artistică incontestabilă.

Cel mai în vogă artist român al momentului și cel mai probabil al ultimilor ani, SMILEY, artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, va crea cu siguranță o atmosferă de sărbătoare pentru cei prezenți la frumosul eveniment în inima naturii!

Chișinău, str. Timiș,
200 - 600 Леев
+37376095999