Wine & Food pairing
Weekendul nu e weekend fără vin.
De aceea vineri, 19 aprilie, începând cu 19:00, #Rozmarin Cafe și Vinăria #DAC te invită la Wine&Food pairing. Bucătarul Emil Bojescu și sommelierul Daniel Frumusachi ne vor face seara memorabilă, cu un meniu unic de bucate și vinuri, gândite să se potrivească perfect. #vindupavin vom afla ce vin să alegem în funcție de ce mâncare consumăm.
Meniu
- Tartă filo cu praz chevrette și tarhun
- Tartar cu somon și avocado
- Bruschette cu feta și struguri
- Piept de rață servit cu piure de cartof dulce
- Steak de porc servit cu sweet chilli sos
Meniu DAC Wine
- Vin sec alb BALADA
- Vin sec alb CHARDONNAY
- Vin sec alb SAUVIGNON
- Vin roșu sec DOMNESC
- Vin roșu sec LEGENDAR
Fă rezervarea și află mai multe la numărul de telefon indicat mai jos.
Похожие события