AKORD "OPUS"

PreviewImage

Trupa AKORD va da un spectacol OPUS!

Se va întâmpla, pe 9 februarie 2019, la Palatul Național din Chișinău. Băieții din AKORD vor susține un spectacol aniversar, acompaniați de o orchestră mixtă, iar desfășurătorul spectacolului este, la moment, o curiozitate ce urmează a fi descoperită pe 9 februarie.

Spectacolul OPUS va finaliza cu lansarea unui Nou Album Akord, care va include cele mai noi creații marca Akord, dar și unele piese deja celebre, reorchestrate.

Trupa Akord a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006, la Palatul Național, fiind o trupă axată pe melodii pop, ulterior după succesul piesei ,,Mă doare,, trupa a urmat un rebranding de imagine și de repertoriu, abordînd și balade pop rock.

Primul Concert Solo Akord - ,,Cerul care ne-a unit,, a fost organizat pe 4 decembrie 2008, de Compania Fabrica de Hituri, manageriată de producătorul Iurie Badicu.

Akord este câștigătoarea  mai multor trofee și premii naționale și internaționale, are în palmares colaborări cu personalități muzicale marcante, fiind, mai mult ani consecutiv, cea mai difuzată trupă la radio și tv, cu cel mai vast repertoriu de piese proprii. În 2011, membrii trupei, Igor Sîrbu și Igor Stribitchi, li s-a conferit titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
200 - 450 Леев
+37379991404