Cum alegem sanatatea de pe raft

PreviewImage

Vă invităm la o nouă întâlnire dedicată Sănătății de pe raft.

Întrucât suntem în așteptarea celei mai mari sărbători creștine - Sfintele Sărbători de Paști, masa de sărbătoare este un capitol foarte important pentru gospodine, respectiv subiectul acestei ediții am decis să îl dedicăm cărnii.

Partea informațională vis a vis de acest subiect va fi explicată de nutriționistul Sergiu Munteanu, care ne va spune cum se alege corect carnea, atât în baza etichetei, cât și a aspectului exterior. Care sunt beneficiile consumului de carne, precum și despre fiecare tip de carne în parte: pasăre, iepure, porc, vită etc.

Tot în cadrul acestui eveniment vor fi prezentate rezultatele de laborator privind existența fosfaților în carne. Este vorba de patru mari producători locali de carne de pasăre. Mai multe detalii la acestu subiect veți afla în cadrul evenimentului. 

Invitatul special al acestei ediții este bucătarul șef, Marian Danu care vine cu secrete de pregătire a cărnii pentru masa de sărbătoare. Astfel, cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să nu doar să afle mici secrete, ci și participe la gătit, iar ulterior la degustare. 

Chișinău, bd. Dacia, 49/14
50 Леев
+37368900890