ZIP Fashion Photography Contest

PreviewImage

Miercuri, 19 iunie, ora 18:00 susțineți participantul favorit la Evenimentul de Decernare a Premiilor în cadrul Concursului  "ZIP FASHION PHOTOGRAPHY". Împreună vom afla cine este câștigătorul acestei ediții și cine a făcut furori în mediul online obținând votul publicului.

"ZIP Fashion Photography Contest 2019" este o competiție bazată pe o provocare pentru artiștii în fotografie care sunt specializați în fotografia fashion sau pentru cei care îşi propun să se specializeze în acest domeniu. Provocarea în sine este delimitată printr-o sarcină de a realiza conceptele artistice și câte o fotografie pentru 2 outfituri ( de la un tânăr designer), într-o perioadă scurtă de timp, de doar 2 zile.

Fotografii vor determina conceptul artistic la primirea piesei vestimentare. Designer-ul nu va participa în procesul creativ al fotografului.

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Chișinău, str. Studenților, 9/19
+37378839070