Conferința Internațională a IMM-urilor, ediția XI-a

PreviewImage

Cea dea XI-a ediție a Conferinței Internaționale a IMM-urilor cu genericul „INDUSTRIA 4.0” este organizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Conferința Internațională a IMM-urilor este cel mai important eveniment dedicat sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova și constituie o platformă importantă pentru facilitarea dialogului dintre reprezentanții autorităților publice centrale și mediul de afaceri pentru a provoca discuții referitor la practicile noi și, în mod special, acțiunile cheie pentru încadrarea sectorului IMM în tendințele actuale ale economiei mondiale.

Conferința va reuni peste 250 de invitați, reprezentanți ai Guvernului, administrației publice centrale și locale, agenți economici, reprezentanți ai organizațiilor partenere de dezvoltare precum și ai mediului academic. 

Totodată, conferința va găzdui două concursuri naționale dedicate mediului de afaceri: Concursul Național „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” și Concursul Național „IMM - Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”.

Chișinău, str. Maria Cebotari, 16
+37322295741