Moldova Business Week 2018

PreviewImage

Ce ingrediente transformă Republica Moldova într-o destinație atractivă pentru investiții și o piață competitivă la nivel regional? Moldova Business Week 2018” oferă nu doar răspunsuri, dar și numeroase oportunități de dezvoltare.

Aflat la cea de-a V-a ediție, „Moldova Business Week” reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor, intensificarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone pentru diversificarea și sporirea capacităților de export. 

Evenimentul este o platformă anuală destinată schimbului de informații și bunelor practici în vederea implementării politicilor pentru dezvoltarea economică a țării, precum și prezentarea tendințelor globale la care Republica Moldova se aliniază.

Moldova Business Week 2018” urmează să fortifice eforturile Guvernului Republicii Moldova de sprijinire a business-ului și dezvoltare a unui climat investițional atractiv pentru comunitatea de afaceri națională și internațională.

Agenda Conferinței include prezentarea politicilor statului prin prisma reformelor și progreselor înregistrate de domeniile strategice ale economiei naționale. Sesiunile plenare și panelurile de discuții sectoriale vor fi completate prin instrumente de comunicare interactivă: networking, ședințe B2B cu ministerele de resort și vizite tehnice. 

Ediția din acest an va oferi continuitate parteneriatelor existente, făcând față noilor provocări în contextul conectivității globale și valorificării poziției geografice strategice a Republicii Moldova drept o punte dintre Vest și Est. Prin urmare, dacă doriți să obțineți acces la piața euro-asiatică, să vă optimizați costurile de operare, să identificați forță de muncă calificată la salarii competitive, atunci Moldova este pregătită să răspundă cerințelor dumneavoastră.

Participanții și oaspeții conferinței, peste 1000 de lideri în domeniu, sunt invitați să devină ambasadorii Republicii Moldova în lumea afacerilor internaționale. 

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați la www.mbw.md. „Moldova Business Week 2018” este organizat de Agenția de Investițiii din Moldova, autoritate administrativă centrală din subordinea Guvernului Republicii Moldova.

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 154
-
+37322273654