Разное
всё время
Февраль
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
от 180 лей
Отдых и развлечения
Нескучный уикенд: 5 фильмов для всей семьи

Что происходит
52-летний Венсан Кассель стал отцом в третий раз

Что происходит
Слушайте совместный трек Карди Би и Бруно Марса - "Please Me"

Что происходит
Кэти Перри и Орландо Блум помолвлены

Кто есть кто
Участница первой молдавской "Фабрики звезд" умерла от рака

Explorarea Corpului Uman la Shopping MallDova
1 сентября

Din 1 septembrie, pentru micuțul tău începe nu doar școala, dar și distracția la Shopping MallDova! Dacă este curios, dornic de a afla lucruri noi și de a explora corpul uman, veniți la singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, pentru a participa la cea mai distractivă lecție de Anatomie. 

Câți mușchi are corpul uman? De câte ori bate inima unui om de-a lungul vieții? Câți litri de sânge pompează inima unui maratonist? Știți? Ei bine, nu este cazul să inventați! Dacă întrebările copiilor vă pun în dificultate și vă zăpăcesc, cel mai mare Centru Comercial din țară vă vine în ajutor! 

În perioada 1 - 21 septembrie, Shopping MallDova organizează expoziția interactivă și educativă „Explorarea Corpului Uman” pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Timp de aproape o oră, aceștia vor avea ocazia să exploreze corpul uman, pentru a afla cum arată, unde este amplasată și cum funcționează inima, cât de mare și cât de important este creierul, dar și alte curiozități legate de diverse organe vitale ale omului. 

Știm că imaginația picilor nu are hotare, iar pentru a le stimula creativitatea și mai mult vor fi implicați în jocuri interactive care îi vor ajuta să descopere secretele anatomiei și vor înțelege care este rolul fiecărui organ. 

Chiar dacă organismul uman este complicat, noi știm cum să explicăm lucrurile ca să pară simple, pe înțelesul celor mici. Astfel, ghizii înzestrați cu cele mai ample cunoștințe în domeniu îi invită pe copii la o aventură extraordinară în care se vor juca, vor pune întrebări și vor afla răspunsuri despre modul în care funcționează inima, stomacul, sistemul nervos, cel respirator, sistemul digestiv și din ce este compus scheletul uman. 

Pentru ca entuziasmul să fie pe măsura așteptărilor și pentru a intra în pielea unor medici, copiii vor îmbrăca halate albe, iar la final vor primi diplome de „specialiști” în domeniu. 

Corpul uman este o mașinărie complicată, ajută-l pe copilul tău să o înțeleagă de pe acum!

Дата и время:
NaN undefined NaN - NaN undefined NaN
Контакты:+37322603255
Отдых и развлечения
Нескучный уикенд: 5 фильмов для всей семьи

Что происходит
52-летний Венсан Кассель стал отцом в третий раз

Что происходит
Слушайте совместный трек Карди Би и Бруно Марса - "Please Me"