Z Generation Young Designers Competition

PreviewImage

La început de an te provocăm să-ți urmezi talentul și pasiunea față de modă și lansăm prima Competiție pentru tinerii designeri fashion organizată de ZIPhouse – Z Generation!

Z Generation este o competiție pentru tinerele talente din domeniul modei – studenți fashion, tineri designeri, freelanceri sau proaspeți absolvenți, în cadrul căreia aceștia vor avea oportunitatea unică de a fi ghidați și consultați de experți locali și internaționali în dezvoltarea propriei colecții de modele și de a-și pune în scenă creațiile și de a le prezenta publicului larg.

Credem că este important ca designerii aflați la început de drum să aibă o platformă unde să-și poată demonstra talentul creativ, să primească instruire şi consultanţă, acces la comunitatea fashion, să înceapă să-și creeze contacte în industrie și să-și dezvolte un portofoliu puternic. Căutăm oameni care cred cu tărie în talentul lor și vor să urmeze o carieră în acest domeniu.

Dacă simți că moda este pasiunea ta și talentul tău merită să fie apreciat, #ZGeneration este competiția pe care nu trebuie să o ratezi!

TERMEN LIMITĂ
Termenul limită de completare a Formularului de Aplicare: 31 Ianuarie, 2018
Aplicarea poate fi accesată pe următorul 
link.

PREMII

• Oportunitatea de a participa la Concursul Internațional al Tinerilor Designeri organizat de Ukranian Fashion Week – primul eveniment profesionist de modă din Europa de Est (Premiul Mare)
• Asistență în crearea unui portofoliului de către o echipă de specialiști, care se vor ocupa de planificarea și organizarea detaliilor. (Premiul Mare)
• Participarea la Fashion Soiree Resort Collection 2018, eveniment marca DININIMA (Premiul Mare, Locul II, Locul III)
• Expunere şi vizibilitate locală în cadrul portalurilor și publicațiilor media online.
(Toți participanții)

Concursul este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida)

Chișinău, str. Studenților, 9/19
+37322509990
500 Леев