Secret Santa #darsecret

PreviewImage

Hai la evenimentul de lansare cu un program savuros de capelă corală selectate din cele trei categorii de vîrstă: Trison, Cantemus, Haiducii. Gust de tradiție și cald de suflet, cu credință și tact profesionist vom oferi momente de plăcut și avînt spre creație reciprocă. Deasemenea vom prezenta un promo video informativ pentru joc.

Evenimentul se bazează pe explorarea modalităților de integrare a tradiţiei populare de manifestare iernară cu prezența a 3 grupuri de corişti de diferite vîrste abordînd forma contemporană de divertisment - sunet computerizat şi proiecţii vizuale pe repertoriul popular tradiţional moldovenesc. Deasemenea acest eveniment va fi drept primă mişcare, propulsănd prin abilităţi de extindere, jocul challange pentru populaţie spre bunăstare şi culturalizare. 

Joc: Secret Santa #darsecret, Moșul Anonim, Тайный Дед Мороз. Are loc pe tot parcursul lunilor de iarnă - timp în care se extinde oferirea de daruri, jucînd. 

Accesul la evenimentul de lansare are loc doar în baza invitațiilor. Despre cum faceți rost de o invitație și livrarea acesteia, apelați la numărul indicat mai jos. Acum sunt la un preț simbolic, iar în ziua evenimentului în baza capacității sălii, vom oferi intrarea pentru un preț de 170 lei. 

Grăbiți-vă cît e posibil! Vă așteptăm!

Chișinău, bd. Grigore Vieru, 11
170 Леев
+37379040054