Aurore Magic Night

PreviewImage

În ajunul sărbătorilor de iarnă, pentru amplificarea emoțiilor și redarea lor în culori magnifice, Fautor Winery vă invită la o serată eno-gastronomică cu vinurile din noua gamă – AURORE, împreună cu fermecătorul interpret Cristofor Aldea-Teodorovici și renumitul sommelier din România Sergiu Nedelea.

Aurore Magic Night vă propune să trăiți o experiență inedită - lumini polare redate în diverse gusturi, arome, culori, senzații și sunete de neuitat!

Formatul evenimentului:

1.Degustare de 6 vinuri:

- AURORE Albariño – Sauvignon Blanc
- AURORE Feteasca Regală
- AURORE Rara Neagră
- AURORE Feteasca Neagră – Tempranillo
- Riesling LATE HARVEST
- ICE WINE Traminer – Muscat Ottonel. 

Partea „eno” a evenimentului va fi prezentată de către sommelierul Sergiu Nedelea, care va fi și călăuza noastră în lumea vinului.

2.Ambianța de poveste și magie va fi formată în colaborare cu restaurantul Mezzo, iar bucătarul șef va oferi pentru fiecare din vinuri un food pairing exceptional elaborat exclusiv pentru acest eveniment.

3.Atmosfera feerică va fi amplificată de muzica live și vocea minunatului Cristofor Aldea-Teodorovici, care ne va alinta simțurile auditive pe parcursul întregii seri și ne va transfera într-o adevărată Poveste de Sărbătoare.

Vă invităm să fiți parte a evenimentului Aurore Magic Night sîmbătă, 22 decembrie, ora 18.00 la restaurantul MezzoBERD'S Design Hotel.

Chișinău, bd. Dimitrie Cantemir, 12
+37369140920
550 Леев