Cum creștem IMUNITATEA la copii?

PreviewImage

Sănătatea copilului este cea mai importantă pentru un parinte. Un copil sănătos se dezvoltă armonios, are o copilărie plină de descoperiri şi bogată în experienţe pozitive dar parintele este nelinistit in aceasta perioada cu privire la afectiunile pe care le poate dobandi copilul sau. 


Sistemul imunitar este cel care dictează fiecare modalitate prin care agenţii patogeni sunt identificaţi, neutralizaţi şi memoraţi.

Pentru cei care pretuiesc sanatatea copilului NutritionLab si Arbuz Family Club va invita duminica, 25 februarie ora 11:00 la o lectie de sanatate “Cum crestem IMUNITATEA la copii”.

Invitatul special Dna Dr. Suveica Luminita, Medic sef al Centrului de Sanatate Publica din municipiul Chișinău,medic endocrinolog- nutritionist, doctor in medicina, 24 ani de activitate in sistemul medical, peste 90 lucrari stiintifice publicate in tara si peste hotare si cel mai important este mama.

Datorita acestui seminar sperăm să vă clarificaţi o serie de nelămuriri legate de cum se poate menţine starea generală de sănătate a celor mici, întărindu-le sistemul imunitar.

Răcelile sunt inevitabile în fiecare sezon, dar având informaţia la îndemână, puteţi identifica mai uşor problema şi a remedia la timp. Iar dupa o pauza de cafea cu un desert natural, invitatii vor avea posibilitatea sa primeasca raspuns tuturor intrebarilor.

Chișinău, str. Sfatul Țării, 9
200 lei
+37369850615 / +37369749205