afisha
Новости

Bucurie în Mișcare Chișinău

Дендрарий, Chișinău, str. Ion Creangă, 1
Я пойду

1

идут
Дата: с 22 Июня по 25 Июня 2017, 10:00 - 18:00
Место: Дендрарий
Chișinău, str. Ion Creangă, 1

Kaufland și-a asumat angajamentul să susțină în continuare festivalul ”Bucurie în Mișcare”. Pentru că a avut un succes răsunător la prima ediție, Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare”, în special pentru toți cei care preferă un mod activ de viață, potrivit unui comunicat de presă.

Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune astfel să aducă împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

Organizatorii vor amenaja diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea, printre care: caravana de joacă pentru prichindei, cros-ul Bucurie în Mișcare, cursa Bucurie în mișcare pe biciclete, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, fitness și dans, jocuri de team-building, zona cu meșteșuguri, zona cu bunătăți de toate felurile, zona de relaxare și board-games pentru tineri și altele.

În campania din acest an, organizatorii lansează o provocare participanților prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Toate materialele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi utilizați pentru susținerea unor cauze sociale locale, indetificate împreună cu partenerii de la Guvern24.

Pentru Kaufland, responsabilitatea față de oameni este pe primul loc, iar angajamentul nostru este pe termen lung. Cel mai de preț cadou pe care îl putem face societății este să fim uniți prin bucuria mișcării.”, a menționat Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland.

Cele 4 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali, oameni și organizații care susțin activ sportul și implicarea în comunitate. Pentru mai multe informații despre campania Bucurie în Mișcare Moldova 2017 vă invităm să accesațiwww.bucurieinmiscare.md sau pagina oficială de Facebook – https://www.facebook.com/BucurieInMiscareMoldova.

De menționat că, „Bucurie in Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația ”11even” în anul 2012. Până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Prima ediţie s-a numit Family Olympics și a avut loc în 10 oraşe din România în timpul Jocurilor Olimpice din Londra. Cu acea ocazie, au fost strânse fonduri pentru cumpărarea a 80000 de ghiozdane destinate copiilor din mediul rural, în cadrul unui program derulat în parteneriat cu World Vision România.

Proiectul a ajuns în Chișinău în primăvara anului 2016, unde s-a desfășurat pe parcursul unei săptămâni și a atras peste 10000 de participanți, cu ocazia primei ediții.

похожие события

EAGLES VII Спорт
Hell Run 2017 Спорт
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная