Recreere și divertisment

Adrenaline Quest

Chișinău, str. Calea Orheiului
PlaceImage

Compania Adrenaline vă prezintă primul său quest în Moldova sub numele ,, Ultimul joc ”'. Genul questului este horror. Sarcina ta este să ieși din locație in timp de o oră și, dacă nu, vei rămâne acolo și vei fi victima lui.

Din păcate, nu putem spune mai multe despre acest joc, deoarece noi înșine nu știm ce se întâmplă în interior. Sarcina noastră este să vă oferim emoții noi și de neuitat.

Daca vorbim despre ce este un quest (pentru cei care nu știu).O popularitate uriașă este câștigată astăzi de diverse questuri. Există o cantitate incredibilă dintre acestea, „povești de groază”, „jocuri de acțiune”, „complot și tematici”. Atât adulții, cât și copiii participă la ei. Oamenii vin aici pentru o înghițitură de vitalitate, un flux de emoții pozitive și doar cu dorința de a se distra într-un cerc de oameni plăcuți.

Condițiile pentru un astfel de joc sunt simple și ușor de înțeles: o echipă formată din 2-5 persoane cu gândire asemănătoare (în cazul nostru, maxim 9) este închisă în interior. Pentru un anumit timp (cel mai adesea jucătorii primesc 60 de minute), membrii echipei trebuie să aibă timp pentru a ieși. Pentru a face acest lucru, ei vor trebui să rezolve împreună diferite puzzle-uri și sarcini.

În genul horror există actori live care sperie periodic echipa în toată locația, provocând emoții noi.