Recreere și divertisment

Talmazan School

Deschis pină la 19:00Chișinău, str. Mihail Kogălniceanu
PlaceImage

Am fondat Talmazan School pentru toți cei, care se află la punctul de start în contactul cu Social Media. Scopul nostru este să facem acest contact cât mai plăcut și eficient posibil, ca absolvenții noștri să utilizeze sigur instrumentele ce le oferă astăzi rețelele sociale.

Viziunea noastră: Noi credem în oameni. Credem că fiecare om este în putere să-și realizeze scopurile propuse. În secolul în care trăim, acest lucru a devenit mult mai ușor datorită internetului și a rețelelor sociale.

Misiunea noastră este să facem comunicare online mai accesibilă. Vrem ca fiecare om, indiferent de tipul de activitate care îl desfășoară, să devină un utilizator sigur și independent a rețelelor sociale. 

Valorile în care credem noi sunt ghidate de principiile etice universale. Pasiunea pentru ceea ce facem, solidaritatea și spiritul de echipă, căci împreună noi vom reuși mai multe. Noi suntem proactivi, orientați spre dezvoltarea personală atât a angajaților, cât și absolvenților noștri. Urmărind aceste valori , noi tindem să ne îndeplinim misiunea corect, și sperăm să aducem aportul nostru în schimbarea lumii spre mai bine.