Recreere și divertisment

Rezina.

Rezina,
PlaceImage

Petreceți o zi deosebită împreună cu prietenii! Beneficiați de o călătorie de neuitat pe vaporul Legendă! Vă așteaptă multă ditractie și voie bună!

Povestea acestei nave e o adevărată legendă. Cu câțiva ani în urmă ea stătea ramolită la Tiraspol după ce ani la rând a făcut croaziere pe Volga.

Nova de pasageri renovate pentru a vă oferi o vacanță de primă clasă! Cabinele confortabile pentru două foarte confortabile și dotate cu tot ce ai nevoie - canapele cu ușurință convertite într-un pat plin dublu, mochetă, iluminat moale, oglindă, noptiere și un cuier. Dacă doriți, puteți alege cabinele estezhe schema de culori, piersici sau tonuri de albastru.

Pe lângă cabina există dușuri, toalete și chiuveta curat și ordonat. În principal canapele de cabină, TV, DVD și un calculator. Aerul condiționat acolo. Desigur, pe restaurantul navei. Acolo vă puteți bucura de la comanda dumneavoastră, sau puteți alege un echilibru trei mese pe zi - mic dejun, prânz și cină.

Pe de sus punte mare, terasa acoperita Este cu șezlonguri - un loc minunat pentru contemplarea malurile frumoase verzi și apele rapide ale Nistrului, precum și inhalarea de aer curat terapeutice. Pe puntea deschisă, fanii pot obține un aur cafeniu de echilibru. O punte poate deveni o platformă pentru dans incendiară pe timp de noapte.

Aceasta este o oportunitate excelentă de a efectua festivitățile barca - aniversari, botezuri si nunti de tineri!

La dispoziția dumneavoastră:

- cabine confortabile;
- salon;
- bar