Patiserii

Dulcinella

Chișinău, str. Albișoara
PlaceImage

Compania Dulcinella a debutat în vara anului 2005 atunci când a luat naștere o idee despre un concept inedit, pentru a da culoare vieții noastre cotidiene.

Zece ani de activitate zilnică s-au materializat în primăvara anului 2015 prin lansarea unui nou complex de producere, fiind majorată considerabil și capacitatea de producere. Însă călătoria noastră nu s-a oprit aici , firul poveștii a fost completat cu dorința de a reinventa rețete spectaculoase cu gust unic, o aspirație care în timp și-a atins obiectivul, iar ultimele modernizări și renovări intervenite în activitate, au permis trecerea la o nouă etapă de dezvoltare. 

Datorită încrederii și părerilor venite din partea clienților referitoare la calitatea produselor noastre, am decis să ne extindem și mai mult activitatea prin fabricarea și comercializarea a unei game mai largi de produse de cofetărie. De-a lungul timpului, am oferit clienților noștri produse tradiționale, toate lucrate cu maiestrie, folosind materie primă de cea mai înaltă calitate. 

Diversificarea a continuat și în anii următori, iar începând cu anul 2016, am dezvoltat o linie pentru fabricarea ciocolatei. Bazându-ne pe folosirea unei rețete tradiționale belgiene, puse în aplicare de un tehnolog iscusit, am reușit crearea unei ciocolate delicioase cu diferite arome și gusturi, cu mix de fructe și semințe. Suntem inspirați de ideile voastre și le îmbinăm cu talentul nostru, astfel Dulcinella încearcă să vă surprindă continuu, prin lansarea noilor produse și atingerea performanțelor la capitolul deservirea clienților. 

Împletind tradiția cu savoarea și prospețimea produselor, noi oferim clienților noștri o gamă variată de produse de patiserie, panificație : torturi , prăjituri, biscuiți, plăcinte, ciocolată, rulade, colaci precum și asistență pentru comenzile personalizate. Mai mult de atât, Compania Dulcinella este recunoscută pentru crearea celor mai spectaculoase decoruri pentru tortul oricărui eveniment special. În prezent, compania Dulcinella dispune de un lanț extins de magazine, 18 la număr, și un sistem diversificat de canale de distribuție.