Vezi cum a trișat o tînără în poza de la logodnă

Se spune că un moment extrem de fericit din viața unei femei este acela când partenerul de viață decide să facă marele pas cu cererea în căsătorie. Totuși, o tânără a recurs la un gest șocant pentru a putea pune o poză pe internet cu inelul de logodnă! Ce a făcut femeia?

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Jenna, o femeie care a fost cerută în căsătorie de către iubitul său.

A acceptat, doar că fericirea de pe chipul tinerei a dispărut rapid atunci când și-a dat seama că își dorește să publice o poză pe Facebook sau Instgram. Panicată și supărată că lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit, Jenna a trebuit să improvizeze ca să facă fotografia perfectă!

Din cauză că nu avea manichiura făcută, fata și-a rugat verișoara aflată prin preajmă să își pună inelul și să pozeze astfel încât să pară că mâna sa este cea a Jennei.

Zis și făcut! Cei trei au găsit poziția perfectă și uita așa, fotografia cu momentul logodnei a ieșit ca la carte! Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, devenind un bun motiv de amuzament.

E surprinzător ce pot face unele femei de dragul unei fotografii perfecte!

source:a1.ro
0