Vezi ce cupluri celebre și-au spus „Adio” în 2018

Au existat multe căsnicii celebre anul acesta, dar și câteva divorțuri la fel de sonore! Cuplurile de vedete și-au spus „Adio” și s-au despărțit, marcând astfel o serie de divorțuri celebre din 2018. În ciuda imaginii pe care încearcă să o păstreze de dragul fanilor și pe lângă aparițiile strălucitoare, vedetele sunt și ele oameni.

Și, la fel ca toată lumea, nici persoanele celebre de la Hollywood nu au întotdeauna noroc atunci când vine vorba de dragoste, scrie ciao.ro.

De multe ori, în pofida acestor aparențe, vedetele se confruntă cu probleme de cuplu ce duc uneori la despărțiri dureroase sau cu scandal. Pe lista acestor divorțuri celebre din 2018 s-au numărat actori, cântăreți, dar și personaje din lumea politică, cum este fiul lui Donald Trump care s-a despărțit de soția lui, Vanessa.

Jennifer Aniston și Justin Theroux

Cei doi s-au despărțit după doi ani de căsnicie, la jumătatea lunii februarie din 2018. Jennifer și Justin au anunțat că divorțează a doua zi după Valentine’s Day, deși au petrecut această zi dedicată îndrăgostiților împreună.

La câteva zile după acest anunț s-a aflat și posibilul motiv al despărțirii. Mai exact, actrița nu era dispusă să se mute la New York, iar soțul ei se săturase să trăiască doar în orașul american Los Angeles. Jennifer Aniston și Justin Theroux au început să aibă o relație din 2011, iar un an mai târziu și-au anunțat logodna. Ei s-au căsătorit în luna august din 2015, notează agerpres.ro.

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis să ne anunțăm separarea. E o decizie comună luată cu dragoste la sfârșitul anului trecut. Suntem doi cei mai buni prieteni care au decis să se despartă, în calitate de cuplu, dar dorim să continuăm să ne celebrăm prietenia”, precizau cei doi într-un comunicat de presă.

Al Bano și Loredana Lecciso

Aceștia au hotărât că divorțează după 18 ani de căsnicie! În vârstă de 74 de ani, Al Bano și prezentatoarea Loredana Lecciso, de 45 de ani, și-au încheiat socotelile unul cu celălalt. Ei au împreună doi copii, dar femeia a decis să plece definitiv din casă pe care o împărțea cu cântărețul italian, în Cellino Sân Marco, orașul natal al lui Al Bano.

De vina pentru despărțirea lor ar fi fost gelozia pe care Loredana o simțea față de fosta soție, dar și partenera de scenă a bărbatului celebru, și anume Romina Power. Artistul menține cu aceasta o relație foarte bună, cei doi au susținut împreună zeci de concerte.

Channing Tatum și Jenna Dewan

Channing Tatum și soția lui, Jenna Dewan, au divorțat după un mariaj de 9 ani. Aceștia erau considerați „cuplul de aur”, dar au divorțat în luna aprilie a acestui an. Ei au făcut anunțul care i-a șocat pe fani pe rețelele sociale, iar ambii au postat mesaje în care au precizat că s-au despărțit de comun acord.

„Desi absolut nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, dragostea este o aventură frumoasă care ne duce pentru moment pe căi difeite. Nu există secrete sau evenimente picante la bază deciziei noastre, doar doi prieteni extrem de buni care au realizat că este timpul să ia distantă unul de altul și să se ajute să trăiască cele mai împlinite și fericite vieti”, a fost anunțul lor.  

Totuși, cei doi au decis să sublinieze că formează în continuare o familie, dar și că vor fi „parinti iubitori și dedicati” pentru fetită lor, Everly, în varstă de 5 ani.  

Robert de Niro și Grace Hightower 

Titanul de la Hollywood și soția lui, Grace Hightower au divorțat după un mariaj de 20 de ani. Căsnicia celor doi s-a destrămat cel mai recent, la finalul lunii noiembrie din 2018. Cei doi s-au căsătorit în anul 1997, după ce s-au întâlnit la un restaurant din Londra.  

Aceștia și-au mai spus adio și în trecut, dar au impreună un fiu de 20 de ani, și o fiică de doar 6 ani, iar cel mai probabil vor mai fi prezenți unul în viată celuilalt deși au divorțat. Actorul a depus actele de divorț de soția lui și în anul 1999, dar ulterior și-au reînnoit jurămintele de cununie când s-au impăcat în 2004.  

Donald Trump Jr. și Vanessa Trump

Fiul președintelui american și fosta top model au pus punct căsniciei lor după 12 ani. Vestea divorțului a răsunat în presa americană în prima jumătate a lunii martie. Cuplul are 5 copii, cu vârste între 3 și 10 ani. S-ar părea că soții aveau anumite probleme în mariaj, din pricină absențelor prelungite ale bărbatului de acasă. 

Vanessa Trump, un fost manechin în vârstă de 40 de ani, speră să nu fie nevoie de o bătălie judiciară pentru a obține custodia copiilor, sau pentru bunurile sale. Cuplul s-a căsătorit în anul 2005, pe proprietatea „Mar-a-Lago”, din Florida, ce îi aparține lui Donald Trump.

source:ciao.ro
2