Sylvester Stallone a fost cel mai căutat actor pe Google 2018

Google Trends a dezvăluit numele starurilor care au suscitat cel mai mult interes din partea publicului internațional în 2018, iar în fruntea listei se află un nume extrem de popular, Sylvester Stallone.

Starul de 72 de ani al filmelor Rambo şi Rocky s-a menţinut în atenţia fanilor graţie seriei de filme The Expendables - pe care le-a produs, pentru care a scris scenariul şi în care a jucat - însă pelicula acestui an ce l-a ţinut în prim-plan în căutările online a fost Creed II (în care reia partitura lui Rocky Balboa).

Anul trecut, Stallone a avut o apariţie în Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) şi un cameo în serialul This Is Us. El va relua din 2019 şi seria Rambo cu Rambo 5: The Last Blood, informează cinemagia.ro.

Bill Cosby, Donald Glover, Gary Oldman şi Roseanne Barr sunt alte nume cunoscute aflate în topul 10 al celor mai căutaţi actori pe Google. Collider.com atrage însă atenţia că nu toti cei aflaţi pe listă şi-au câştigat locul aici din motive demne de apreciat. Atât Logan Paul (o celebritate a social media devenit actor), cât şi Bill Cosby, Roseanne Barr, Allison Mack, Pete Davidson s-au aflat în centrul unor controverse serioase. De scandal nu a scăpat nici Gary Oldman, dar nici Stallone, care a fost acuzat în vară de agresiune. Acuzaţiile nu au putut fi însă dovedite din lipsa martorilor.

Dacă ne referim însă numai la Statele Unite, lista este un pic diferită, cu Stallone pe locul trei şi Logan Paul pe primul. În topul 10 apar doi actori de culoare ce au jucat împreună într-unul dintre cele mai apreciate filme ale anului, Black Panter:  Michael B. Jordan(protagonistul filmelor Creed) şi Chadwick Boseman.

Cei mai căutaţi actori (şi actriţe) pe Google în 2019, internaţional:

Sylvester Stallone
Logan Paul
Pete Davidson
Bill Cosby
Noah Centineo
Donald Glover
Allison Mack
Gary Oldman
Sapna Choudhary
Roseanne Barr

Cei mai căutaţi actori (şi actriţe) pe Google în 2019, în Statele Unite:

Logan Paul
Bill Cosby
Sylvester Stallone
Pete Davidson
Michael B. Jordan
Allison Mack
Noah Centineo
Bradley Cooper
Roseanne Barr
Chadwick Boseman

source:Cinemagia.ro
0