Robert Downey Jr. a inventat cea mai emoționantă replică din Avengers: Endgame

Există o mulțime de replici memorabile în universul cinematografic Marvel, însă "Avengers: Endgame" a dăruit publicului o declarație înduioșătoare, pe care mulți fani o citează deja. Potrivit Cinema Blend, însuși Robert Downey Jr. a adăugat-o în scenariu.

Atenție! Urmează spoilere din "Avengers: Endgame". Dacă nu ați văzut filmul, nu citiți continuarea articolului!

În "Avengers: Endgame", Tony Stark are o fetiță cu Pepper Potts, numită Morgan Stark. Micuța nu doar că este adorabilă, ci are o influența majoră asupra dezvoltării personajului Iron Man în film.

Într-o scenă dintre tată și fiică de la începutul peliculei, Morgan îi spune lui Tony: "Te iubesc 3000". Replica a fost introdusă în scenariu de Robert Downey Jr., care, potrivit co-scenaristului Christopher Markus, a împrumutat-o de la copiii lui, pentru că micuții o folosesc în viața reală.

"Mi-ar plăcea să primesc credit pentru ceea ce inevitabil va fi una dintre cele mai memorabile replici din istoria MCU, dar este ceva ce Robert și copiii lui își spun unii altora."

În scenariul inițial, replica trebuia să fie "Love you tons", adică "Te iubesc o tonă", însă scriitorii au fost de acord să o modifice, menționează filmnow.ro.

În încercarea de a găsi semnificația declarației "Te iubesc 3000", la scurt timp de la premieră filmului "Avengers: Endgame", un internaut a descoperit că timpul de rulare al tuturor celor 23 de filme Marvel este de 3.000 de minute.

View image on Twitter

Din nefericire însă, acest fapt este doar o coincidență, așa cum însuși regizorul Anthony Russo a confirmat la un eveniment din Hong Kong.

source:filmnow.ro
0