O femeie de 39 de ani poartă ținute identice cu cele ale fiicei sale

O femeie de 39 de ani a dezvoltat o pasiune neobișnuită pentru care a cheltuit până acum mii de dolari: în fiecare zi, ea poartă ținute identice cu cele ale fiicei sale.

Dacă le întâlnești pe stradă, n-ai cum să nu le observi: cu ținutele lor identice, Yesenia Medina, din La Puente, California, și fiica sa, în vârstă de 10 ani, seamănă ca două picături de apă. De profesie make-up artist, femeia cheltuiește mii de dolari pentru a se îmbrăca la fel ca fata sa, Monique, căreia îi spune Kiki, iar rezultatul este impresionant.

Yesenia obișnuiește să posteze pe Instagram imagini cu ținutele lor "la indigo", iar când nu poate să cumpere haine identice pentru măsurile lor, ea le face singură. Mamă a doi copii, fashionista l-a introdus și pe fiul ei de un an, Misael, în acest joc și îi ia haine asortate, iar soțul său este fotograful. Ședințele lor foto sunt amuzante și au cucerit o mulțime de admiratori pe Instagram.

"Cred că am cheltuit mii de dolari, dar am făcut singură și vreo 20 de ținute pentru Kiki, ceea ce a mai redus cheltuiala", a spus femeia.

Costurile sunt mari pentru că Yesenia nu îmbracă niciodată de două ori aceeași ținută. "Avem garderobe mari. Dacă am purtat o ținută și am postat-o pe Instagram, n-o mai îmbrac a doua oară. La fiecare șase luni golim dulapurile și donăm hainele sau le dăm copiilor verilor mei. Toți se bat pe hainele lui Kiki pentru că sunt atât de drăguțe", a explicat ea.

Dar cum i-a venit ideea de a se îmbrăca la fel ca fiica sa? Atrasă de mult timp de modă și de frumusețe, Yesenia a fost încântată când a aflat că va avea o fetiță. Când Kiki avea în jur de un an, mama sa a început să-și asorteze culorile ținutelor sale cu cele ale hăinuțelor ei, o tendință denumită "twinning/îngemănare", scrie Daily Mail. 

Acum, cele două nu mai concep să se îmbrace diferit. "Cumpărăm online o mulțime de lucruri împreună sau mergem în magazine mari, precum Target și Forever 21. Am fost foarte norocoasă că am găsit potriviri bune", a spus femeia. "Dacă nu găsesc ceva, fac eu. Iau matreriale de la un magazin local și trec la treabă. Știu să fac singură o rochie, iar acum îmi ia doar o zi ca să creez o ținută", a explicat ea.

Pe de altă parte, fashionista are grijă și la stil: "Niciodată n-aș îmbrăca-o pe Kiki în ceva nepotrivit pentru vârsta ei, dar din fericire avem același stil. Suntem foarte feminine și copilăroase", a mai spus ea.

Yesenia a devenit recent fit model - un model care îmbracă și testează în spatele scenei ținutele designerilor pentru ca aceștia să-și dea seama dacă acestea sunt reușite sau nu. Fiica sa, Monique, îi moștenește pasiunea pentru modă și adoră să se îmbrace la fel. 

"Mă întreabă - mamă, cu ce ne îmbrăcăm azi? Cât timp e fericită să facă asta, o să mă ocup. Am încercat să ne asortăm și cu fiul meu, dar mai mult la culori decât la piese", a explicat femeia.

Toată familia participă la proiectul Yeseniei, soțul său fiind fotograful care le pozează și publică imaginile cu ele pe Instagram. Yesenia, care conduce și o firmă de organizare de evenimente, spune că ședințele foto nu-s deloc simple: 

"Nu-i ușor să faci o ședință foto cu doi copii. Uneori poate să dureze vreo 20 de minute ca să prinzi poza perfectă. Cineva nu stă cum trebuie sau nu se uită unde trebuie", a explicat ea.

Spre marea sa mulțumire, femeia nu a primit niciun comentariu negativ și insistă că potrivirea hainelor cu fiica sa este un joc, un mod distractiv de a crea amintiri plăcute, permițându-le, totodată, să-și exprime pasiunea pentru modă. 

"Cu Instagram, avem toate pozele într-un loc, așa că e mai bine pentru Kiki să se poată uita înapoi când va fi mare și va vedea ce drăguță era și cum ne îmbrăcam la fel. Când va crește, ne vom îmbrăca mai rar la fel. Acum facem asta cam de trei-patru ori pe săptămână, dar îi place cum arătăm", a spus Yesenia."A început să fie interesată și de croitorie. Mereu mă întreabă dacă mă poate ajuta și îmi place să-i arăt acest hobby, dar e important să termine și școala", a precizat ea.

source:Eva.ro
1