Natalia Gordienko a lansat cel mai așteptat videoclip - “Аривидерчи”

Interpreta Natalia Gordienko a lansat cel mai așteptat videoclip al său. Videoclipul piesei “Аривидерчи” a fost realizat în colaborare cu renumitul actor din Rusia Danila Yakushev și a fost filmat la Moscova.

„O istorie despre dragoste, despre despărțire, despre o decizie dificilă… despre cât de important este să poți face alegerea potrivită în viață și să poți pleca la timp!”, acesta ar fi rezumatul producției, trasnmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Pe pagina sa de facebook, Natalia Gordienko a menționat:


„Premiera noului meu videoclip „Arrivederci”!!! O istorie de dragoste care a suferit un „naufragiu” și căreea e timpul să-i spunem „Arrivederci”... În rolul principal, actoril Danila Yakushev. Acest videoclip s-a dovedit a fi unu strălucitor, senzațional și cu multă pasiune... recomandat spre vizionare”, a menționat interpreta pe pagina sa de Facebook. (Ortografia și punctuația aparțin autorului)


Vizionează cel mai nou videoclip al Nataliei Gordienko, în care artista demonstrează că poate fi pasională și senzuală, iar rolul de vampă i se potrivește ca o mănușă!

source:unica.md
0