Lindsay Lohan încurajează americanii să-l susțină pe Donald Trump

Ultima oară când am vorbit despre Lindsay Lohan, actrița recita replicile ei preferate din clasicul "Mean Girls". Între timp, se pare că a luat-o iar puțin pe o pantă descendentă și-i încurajează pe americani să-l susțină pe Donald Trump. Lohan îi roagă pe oameni să fie alături de președintele SUA, în ciuda comentariilor sale sexiste pe care i le-a adresat tinerei în 2004.

"Uite ce e, cred că întotdeauna atunci când ești în centrul atenției vei fi judecat, dar el este președintele, așa că trebuie, trebuie să fii alături de el. Dacă nu-l poți învinge, fii alături de el", a spus vedeta în timpul unui interviu live pe Facebook cu The Daily Mail.

Lindsay a cunoscut faima încă de când era doar un copil, iar acest lucru și-a spus cuvântul asupra adolescenței sale, când a fost o tânără foarte problematică din cauza abuzului de droguri pe care l-a făcut. Între timp, actrița s-a mai liniștit și chiar se gândește să se convertească la Islam. "Orice e posibil", spune ea.

Lohan
Ea a povestit despre cum a citit Coranul și că este îngrijorată să se întoarcă în State din cauza climatului politic de aici, dar și din cauza faptului că Trump a interzis cetățenilor din 7 țări predominant musulmane să intre în țară. În ultima vreme, Lohan a fost în mai multe tabere de refugiați din Siria și Turcia și l-a rugat pe Trump să ofere jutor acestor oameni. Linday s-a văzut recent și cu președintele Turciei, Tayyip Erdogan.

"Turcia face o groază de lucruri bune și de asta vreau să ajung la Trump și să-l conving să vină aici pentru a vedea toate lucrurile pozitive care se întâmplă și cum America poate ajuta, la rândul ei. Cred că este un lucru pozitiv pentru America să-și arate grija și ajutorul pentru acești oameni. Trump ar trebui să vadă cum este să fii în locul acestor oameni și cât de darnică a fost Turcia cu refugiații", a spus Lohan.

LohanÎntrebată cine ar fi potrivit pentru a iniția o discuție despre criza refugiaților, Lindsay a menționat-o pe Angelina Jolie, pe Trump, Putin, Brad Pitt și chiar pe actrița Rachel McAdams. Lindsay Lohan susține omul care în 2004, atunci când ea avea 18 ani, a spus într-un interviu cu Howard Stern: "Cred că este foarte deranjată la cap și, implicit, bună la pat.Cum se face că cele mai instabile femei, știi, cele complet, dar complet dereglate psihic, sunt și cele mai bune în pat?"

Eh, anii au trecut, iar actrița a ajuns la sentimente mai bune. După inaugurarea lui Trump, când presa i-a reamintit despre cele din 2004, vedeta a spus: "Îi urez numai de bine. Trăim într-o lume unde ne axăm mereu pe aspectele negative ale oamenilor. Cred că este un factor înspăimântător. Să elimi pe cineva nu este niciodată soluția și cred că toți știm asta".

source:noizz
0