Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a patra oară

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a patra oară, prin intermediul unei mame surogat, aceeași metodă folosită pentru nașterea lui Chicago. Starul reality a sărbătorit momentul printr-o postare pe Instagram în care vorbește și despre noul născut.

„L-am sărbătorit pe băiețelul nostru în urmă cu o săptămână și acum este aici! El este perfect! Iată câteva imagini de la baby shower. M-am panicat degeaba pentru că el este cel mai calm și mai chill dintre toți copiii mei până acum și toată lumea îl iubește atât de mult”.

Kim Kardashian a fost cea care a anunțat vineri, prin intermediul unei postări pe Twitter, nașterea băiețelului: „El este aici și este perfect!: Ulterior, starul a adăugat „De asemenea, el este geamănul lui Chicago, lol. Sunt sigură că se va schimba mult, însă în acest moment arată exact ca ea”. Starul nu a dezvăluit ce nume a ales pentru băiețel, dar reprezentantul lui Kim a precizat pentru Page Six că băiețelul s-a născut joi, 9 mai, și a cântărit 3 kilograme.

„Este o experiență diferită, cu siguranță, situația este diferită. O iubesc pe mama surogat, avem o relație foarte bună. Am încrederea în ea și văd, cu siguranță, că prima dată când am trecut prin această experiență am fost puțin anxioasă, trimiteam multe mesaje, sunam foarte des, și simt că mama surogat, de această dată, este o persoană atât de protectoare și chiar am încredere în ea”, le-a spus Kim celor de la ET în urmă cu câteva săptămâni.

source:Elle.ro
0