Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii

Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii. Cântăreaţa susţine că silueta ei fragilă nu se datorează genelor sau vreunei diete minune, ci faptului că, de multe ori, pur și simplu uită să mănânce.

Pasionată de muzică, pe care a transformat-o în job, Irina Rimes e atât de prinsă, uneori, cu ceea ce are de făcut, încât faptul că trebuie să mănânce îi iese pur și simplu din cap, transmite Știri.md cu referire la B1.ro. Doar starea de disconfort care se instalează o determină să ia pauză de masă.

„Uit să mănânc, dar nu din cauză că trebuie să pun un corset pe mine, ci pentru că lucrez foarte mult. Mă iau cu altceva și uit să mănânc. Mie organismul nu prea îmi dă semnale: «Irina, trebuie să mănânci, ți-e foame!». Începe să mi se facă rău dacă nu mănânc, nu știu, o zi sau o zi jumate. Încerc să fac sport, dar nu pentru siluetă, ci pentru ca să mă simt bine, să fiu tonifiată. Încerc să mănânc sănătos, nu țin dietă, nu mă deranjează să am un pic de celulită”, a recunoscut Irina Rimes.

Juratul de la „Vocea României” are numai 1,49 m înălțime, fiind una dintre cele mai micuțe cântărețe de la noi. Vedeta spune însă că acest lucru nu o face să se simtă complexată.

„Nu mă simt mai sexy pe tocuri, nu mă simt mai bine. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime. Îmi plac platformele, pentru că îmi fac picioarele un pic mai lungi , dar nu tocurile”, a spus artista.

source:B1.ro
0