Imagini spectaculoase de la nunta lui Nick Jonas și Priyanka Chopra

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit în India în acest weekend, iar, conform tradițiilor locale, ceremonia fastuoasă durează trei zile.

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit mai întâi în cadrul unei ceremonii religioase creștine oficiată la Palatul Taj Umaid Bhawan Palace din Jodhpur chiar de către Kevin Jonas Sr., tatăl mirelui. Ulterior a avut loc și o ceremonie tradițională Hindu.

Chopra, în vârstă de 36 de ani, a purtat o superbă rochie de mireasă creată de designerul Ralph Lauren și, potrivit People, și Nick Jonas, în vârstă de 26 de ani, a purtat tot o ținută Ralph Lauren. Mai mult decât atât se pare că tot ținute Ralph Lauren au purtat și familiile mirilor, cât și domnișoarele de onoare și cavalerii de onoare (Siddharth, fratele actriței, și cei trei frați ai lui Jonas: Joe, Kevin și Frankie).

Ralph Lauren este un designer important pentru celebrul cuplu în special datorită faptului că Chopra și Jonas au purtat ținute Ralph Lauren la Gala Met 2017, când au apărut pentru prima dată împreună, deși atunci nu formau un cuplu.

Înainte de ceremonia oficială, actrița a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini de la ceremonia tradițională Mehendi și cu ținutele pe care le-au purtat cu această ocazie.

Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă Abu Jani Sandeep Khosla Couture. În imagini apar mai multe persoane din familiile celor doi și atmosfera de sărbătoare se poate vedea cu ușurință din imagini.

Sophie Turner, starul din Game of Thrones și logodnica lui Joe Jonas, a fost una dintre domnișoarele de onoare. Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit în iulie, după numai două luni de relație. Conform People, cererea în căsătorie a avut loc în Londra, chiar în ziua în care actrița a împlinit 36 de ani.

source:Elle.ro
0