Ellen Pompeo nu a mai vorbit cu Patrick Dempsey din 2015

Ellen Pompeo a dezvăluit care este situația prieteniei ei cu fostul parter din serialul „Grey’s Anatomy”, Patrick Dempsey.

Dacă ai urmărit serialul, sigur te-a captivat povestea de dragoste dintre Dr. Derek Shepherd, rol interpretat de Patrick Dempsey, și Meredith Grey, rolul lui Ellen Pompeo. Dempsey a avut timp de 11 sezoane acest rol, iar în 2015 el a părăsit „Grey’s Anatomy”.

În cadril emisiunii Red Table Talk cu Jada Pinkett Smith, Willow Smith și Adrienne Banfield-Norris, Ellen a fost întrebată care mai este relația cu fostul ei coleg prin extragerea unui bilețel din bol. „Sunteți tu și Patrick Dempsey în continuare prieteni?”.

„Nu am mai vorbit de când a părăsit serialul”, a dezvăluit Ellen Pompeo. „Nu sunt supărătă pe el, este un actor minunat și știi, am făcut cel mai bun serial împreună. Este un om talentat. El a lucrat incredibil timp de 11 ani” a continuat aceasta.

Actrița a explicat și de ce crede că ea și Patrick nu au mai vorbit: „De obicei când oamenii părăsesc serialul ei au nevoie să se regăsească, cine sunt fără serial, doarece acesta îți ocupă atât de mult din viață. Trebuie să îți dai seama cine ești fără serial. Așadar, nu am mai vorbit, dar o să am mereu un loc în inima mea pentru Patrick„, a declarat Pompeo.

source:Elle.ro
0