Cum arată una dintre cele mai îndrăgite actrițe din anii 70

Lynda Carter nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite și de succes actrițe din anii '70.

Deși au trecut mai bine de 40 de ani de când impresiona cu puterile și atuurile fizice în serialul care a făcut-o celebră, "Wonder Woman", Lynda arată și astăzi foarte bine, deși a trecut demult de prima tinerețe. Vedeta reușește să atragă toate privirile când apare în public și, cu toate că a ajuns la 67 de ani, nu își arată deloc vârsta.

Drept dovadă stau imaginile de la Golden Heart Awards, eveniment la care actrița a fost prezența. Lynda a mizat pe simplitate și de această dată. Ea a purtat o pereche de pantaloni negri cu paiete și un sacou masculin pe care le-a completat cu o pereche de cercei eleganți, care îi puneau în evidența buclele.

NEW YORK, NY-OCTOBER 16: Lynda Carter attends God's Love We Deliver, Golden Heart Awards at Spring Studios on October 16, 2018 în New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Michael Kors)

Carter a jucat în "Femeia Fantastică" între anii 1975-1979 și a rămas în memoria tuturor în mod special datorită celebrului său costum care reușea să îi pună în evidență trupul.

Dar, deși nu se aștepta să fie apreciată de public, Carter spune că pe atunci că nu își dorea să devină un sex simbol. "Nu m-am gândit niciodată că o poză cu mine va ajunge în băile barbatiilor. Urăsc felul în care mă privesc domnii și ce gândesc despre mine.", spunea ea pentru UȘ Magazine.

Lynda Carter se află în cărți și pentru "Wonder Woman 2". Patty Jenkins, regizorul filmului, a mărturisit că a încercat să o convingă și că nu se va da bătută până când actrița de 66 de ani nu va accepta propunerea. Deși până nu demult nu a fost sigură dacă vrea să se implice în acest proiect, Lynda Carter a lăudat muncă regizoarei și nu o data a participat alături de ea la evenimente și pe covorul roșu.

source:filmnow.ro
3