Clint Eastwood a pozat cu toți cei 8 copii ai săi la premiera filmului The Mule

Clint Eastwood a participat la premiera filmului "The Mule" împreună cu toți cei 8 copii ai săi și chiar a făcut o fotografie cu Laurie, "fiica lui secretă" dintr-o relație extraconjugală.

Clint Eastwood, în vârstă de 88 de ani, a demonstrat la premiera din Los Angeles a filmului „The Mule” că este un tată mândru și iubit și apreciat de copiii lui.

Toți cei 8 copii ai legendarului actor au venit să îl susțină la eveniment, inclusiv Laurie Eastwood, „fiica lui secretă”, alături de care Clint Eastwood s-a fotografiat în mod oficial pentru prima dată.

Fiica cea mică a actorului, Morgan Eastwood, în vârstă de 22 de ani, a confirmat că Laurie este sora ei, postând pe Instagram o imagine cu întreaga familie, cu textul „ATÂT DE RAR ca toți cei 8 copii Eastwood să fie în aceeași cameră”. Și Alison Eastwood, fiica în vârstă de 46 de ani a actorului, din prima căsătorie cu Maggie Johnson, a postat imaginea cu textul „Nu sunt sigură că a existat vreodată o imagine cu toți cei 8 copii împreună, însă iat-o aici”.

Clint Eastwood a pozat alături de Laurie, fiica pe care o are dintr-o relație pe care a avut-o în 1953 cu o femeie din Seattle, în timpul în care actorul era logodit cu prima lui soție, Maggie.

Aventura a rămas secretă până când biograful Patrick McGilligan a făcut primele dezvăluiri despre această fiică pe care Eastwood a ținut-o până acum departe de ochii lumii. „Clint are o metodă aparte de a aduce la un loc copiii lui – marea lui familie extinsă – și face acest lucru de foarte mult timp. Într-un fel sau altul, el a încercat să fie un tată bun pentru fiecare dintre ei”, a declarat acesta.

Alături de Laurie, Morgan și Alison, în imagine mai apar și ceilați copii ai lui Clint Eastwood: Kimber Tunis, 54 de ani, Kyle Eastwood, 50 de ani, Scott Eastwood, 32 de ani, Kathryn Reeves, 30 de ani, și Francesca Fisher-Eastwood, 25 de ani. La eveniment a mai participat și iubita actorului, Christina Sandera, în vârstă de 55 de ani.

source:Elle.ro
2