Cine sunt cei mai populari vloggeri din Moldova, pe Facebook și Youtube

Cel mai popular vlogger din Republica Molodva e pe Youtube rămâne a fi Ilie Bivol, care are, în prezent, peste 1,3 milioane de abonați.

Pe rețeaua Fecabook însă, ilie`s vlogs se poziționează pe locul doi, cu peste 163 de mii de abonați, și îi cedează prima poziție lui Emilian Crețu (Da, Sunt Român), care are peste 180 de mii de urmăritori, potrivit Gramatic Social Media Report din ianuarie 2019, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Top-ul celor mai populari vloggeri din Moldova pe Facebook este completat de Iuliana Beregoi; tânăra area peste 158 de mii de fani și pagina Banca de Bancuri, cu peste 155 de mii de fani. În top-ul celor mai populari vloggeri pe Facebook este și Andrei Bolocan cu emisiunea „Lumina”, unul dintre autorii emisiunii „Internetu`Grăiește”, difuzată pe TV8, și participantul show-ului „Candidat” de la TV8, Zdarova Natasha.

Ilie Bivol în clasamentul celor mai populare vlogguri din Moldova pe Youtube este urmat de Alexunea TV, care are aproape 760 de mii de abonați, și Jasmina Show, canalul cu 563 de mii de urmăritori.

Potrivit aceluiași raport, Facebook este cea mai populară rețea de socializare în Republica Moldova, având, în prezent, cca 1,1 milioane de utilizatori. Pe locul doi este site-ul Odnoklassniki.ru, cu peste 800 de mii de utilizatori.

source:tv8.md
0