Cine e actrița din R. Moldova care a făcut furori la un show din România

Actrița din Republica Moldova, Irena Boclincă, este prima finalistă iUmor din cel de-al șaselea sezon, în urma voturilor primite în aplicație.

Irena Boclincă a reușit să își intre atât de bine în rol la iUmor, sâmbătă seara, la Antena 1, încât a fost confundată de oameni cu personajul politic real – premierul Viorica Dăncilă, transmite Știri.md cu referire la Moldova9.com.

Pentru a afla cât de credibilă este în rolul său, actrița a făcut mai întâi o probă în Piața Obor din București, unde rezultatul a fost pe măsura așteptărilor!  Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii.

Nici Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu se așteptau să aibă parte de o asemenea ”vizită oficială” în cel de-al șaselea sezon iUmor, iar reacțiile au fost pe măsură. 

Textul era atât de bun că râdeam în valuri și apoi mă enervam! Pentru că râdeam și nu mă concentram la text! Este excepțional ce a făcut! Este top 3 numere iUmor din șase sezoane! Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”, s-a întrebat amuzat Mihai Bendeac, în timp ce Irena a primit trei de DA din partea juraților, dar și voturile telespectatorilor în aplicația iUmor, astfel că a devenit prima finalistă din acest sezon.

Numărul său din prima ediție a noului sezon iUmor a fost fabulos. Imediat după apariția pe scena show-ului, rețelele de socializare au explodat, momentul devenind viral aproape instantaneu. 

Irena Boclincă, cea care i-a dat viață personajului, a devenit vedetă în toată țara, iar celebritatea căpătată pare a fi doar la început. 

Talentata artistă a parodiat-o pe Viorica Dăncilă, primul-ministru al României, iar acest lucru i-a atras imediat porecla de „Dăncilă de la iUmor”.

În viața de zi cu zi, Irena Boclincă este o actriță foarte apreciată, care joacă atât pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase, dar și la Teatrul Vasile Alecsandri din Iași.

Irena Boclincă este originară din Chişinău, unde a absolvit  Academia de Arte, facultatea Teatru, şi unde timp de şapte ani a fost angajata Teatrului Naţional „Eugen Ionescu“. Ea s-a făcut remarcată prin numeroase roluri comice, dar şi prin interpretarea celebrei artiste franceze Edith Piaf.

source:Moldova9.com
3