Cele mai tari costume de Halloween 2018

Mai este foarte puțin până la petrecerea de Halloween 2018 și nu te-ai decis încă ce costum să porți și în ce să te deghizezi? Ei bine, noi îți oferim o listă cu propuneri inspirate întocmai de celebritățile de peste Ocean. Iată care sunt cele mai tari costume de Halloween 2018!

De Halloween ai ocazia să porți cele mai înfricoșătoare costume și să devii astfel un personaj malefic și ar fi păcat să nu profiți de această ocazie. Dacă te-ai săturat să fii zombie sau vrăjitoare, noi îți propunem să te inspiri de Alaia Baldwin și Ireland Basinger Baldwin, care au optat pentru cele mai tari costume de Halloween 2018 care nu doar sperie, ci înspăimântă de-a dreptul.

Nici dacă te lăsăm să analizezi cel mai mic detaliu al imaginii de mai jos, nu vei realiza cine se ascunde în spatele deghizării de excepție. Ei bine, dacă la prima vedere nu ți se pare a face parte din categoria costumelor haioase de Halloween, află că sub masca unui veritabil băiat de cartier se află nimeni alta decât Rita Ora. Nu-i așa că a reușit să îmbrace unul dintre cele mai tari costume de Halloween 2018?

Unul dintre cele mai tari costume de Halloween 2018 a fost cel purtat de Avril Lavigne. Ținuta de Halloween 2018 nu este doar haioasă, având în vedere că artista a reinterpretat un costum de pirat, ci și extrem de sexy.

Cu toate că cele mai tari costume de Halloween 2018 nu înseamnă neapărat și cele mai frumoase costume de Halloween, îți propunem două ținte desprinse din basme purtate întocmai de actrița Bethany Joy Lenz și Destry Allyn Spielberg, fiica lui Steven Spielberg. Tu doar alege ce vrei să fii de Halloween 2018: o prințesă de poveste sau un îngeraș sexy?

Dacă optezi pentru un costum simplu de Halloween, îți propunem două variante preluate, am putea spune, de la limitele extreme. Astfel, conform clasificării noastre, cele mai tari costume de Halloween 2018 din această categorie sunt cel purtat de actrița Jaina Lee Ortiz, dar care necesită și un machiaj destul de elaborat, sau cel purtat de actrița Jaime King.

source:unica.ro
0