Ce actori ar fi trebuit să joace în cele mai renumite filme cu super-eroi

Doar câțiva artiști norocoși ajung să interpreteze roluri de super-eroi Marvel pe marele ecran. Știați însă care sunt actorii și actrițele care au fost la un pas de a juca unele dintre cele mai faimoase personaje ale tuturor timpurilor, dar au ratat rolurile?

Lista include vedete cărora li s-au oferit propriu-zis roluri și le-au refuzat, dar și artiști care au fost la un pas să semneze contractul vieții înainte ca studioul să meargă într-o altă direcție, scrie filmnow.ro.

Emily Blunt - Black Widow

"Nu cred că aș fi putut să accept o mulțime de alte proiecte pe care le-aș fi iubit dacă aș fi acceptat rolul lui Black Widow. Cred că aș fi fost nemulțumită de programul meu", a spus Emily despre faptul că a refuzat rolul în favoarea altor proiecte.

Alexander Skarsgard - Thor

Alexander a fost foarte aproape de a juca rolulu lui Thor, ba chiar a dat o preselecție în costumul final al super-eroului. "Da, m-am întâlnit cu Kevin Feige, cu directorul Marvel Studios de câteva ori și cu regizorul Kenneth Branagh", a spus el. "Zvonurile erau adevărate, da."

Liam Hemsworth - Thor

Liam, fratele lui Chris Hemsworth-actualul Thor, a fost printre ultimii patru actori doriți de studiouri în rolul zeului nordic. Deși a pierdut în fața fratelui său, Liam e recunoscător pentru experiență preselecțiilor.

Joaquin Phoenix - Doctor Strange

Când a fost întrebat despre refuzarea unor roluri majore în francizele Marvel, cum ar fi Doctor Strange, Joaquin a spus: "Când eram mai tânăr, eram un snob în legătură cu proiectele de genul acesta. De-a lungul timpului însă, filmele cu super-eroi au devenit mai bune. Am avut întâlniri și discuții, dar multe dintre ele au fost împotrivă instinctelor mele."

Olivia Wilde - Gamora

Olivia Wilde a refuzat rolul Gamorei în filmul "Guardians of the Galaxy", care i-a revenit în cele din urmă lui Zoe Saldana.

Sam Rockwell - Iron Man

"La un moment dat, regizorul Jon Favreau m-a sunat să dau o probă pentru Tony Stark din Iron Man. Nu știu ce s-a întâmplat, dar nu s-a concretizat nimic. Robert Downey Jr. a făcut o figură foarte frumoasă și rolul a ajuns la el", a spus Sam într-un interviu. În cele din urmă, Rockwell a jucat un rol în Iron-Man 2.

Timothy Olyphant - Iron Man

Timothy a dat, de asemenea, o audiție pentru Tony Stark și a glumit despre asta în timpul unui interviu acordat lui Conan.

Jason Momoa - Drax

"Dave Bautista este perfect pentru acest rol, pentru Drax", a spus Jason într-un interviu în care a fost întrebat despre preselecția la Guardians of the Galaxy. "Nu era potrivit pentru mine pentru că mai jucasem roluri în care nu spuneam prea multe, eram colorat și apăream fără cămașă."

Joseph Gordon-Levitt - Star-Lord

Înainte că rolul să ajungă la Chris Pratt, Joseph Gordon-Levitt a fost în discuții pentru rolul principal din "Guardians of the Galaxy".

Glenn Howerton - Star-Lord

"Pe Glenn l-am descoperit mai târziu", a spus regizorul James Gunn pentru EW. "Dacă nu l-aș fi ales pe Chris Pratt, l-aș fi selectat pe Glenn Howerton în rol."

Matthew McConaughey - tatăl lui Star-Lord

"Îmi place filmul, dar mi s-a părut că, după ce a avut succes, și-au propus să aducă actori mari doar de dragul de a o face. Nu am vrut să fiu un tertip", ar fi spus McConaughey.

David Duchovny - The Hulk/Bruce Banner

David Duchovny a fost în discuții pentru rolul lui Hulk. În cele din urmă, acesta a ajuns la Edward Norton, și ulterior la Mark Ruffalo, cel care îl joacă acum pe geniul transformat în creatură mortală.

Jake Gyllenhaal - Spider-Man

Jake Gyllenhaal a fost la un pas să-l înlocuiască pe Tobey Maguire în "Spider-Man 2". La mulți ani diferență, el a primit un rol în universul Omului Păianjen, în care îl va juca pe antagonistul Mysterio.

source:filmnow.ro
0