Cântăreaţa australiană Sia a avut o apariţie rară în public

Cântăreaţa australiană Sia (43 de ani) a avut o apariţie rară în public, pe covorul roşu. Artista a apărut de această dată fără peruca alb-negru care-i acoperă de obicei şi chipul.

Cântăreaţa şi compozitoarea Sia, celebră atât pentru numeroasele hit-uri, cât şi pentru discreţia sa, a apărut pe covorul roşu, la gala Daily Front Row Awards, fără celebra perucă alb-negru care-i acoperă de obicei şi faţa. 

Artista a purtat o rochie scurtă, neagră, cu mâneci bufante, decupate la nivelul umerilor şi şi-a prins părul în coc, lăsându-şi chipul complet descoperit, potrivit Daily Mail. 

Cântăreaţa şi compozitoarea Sia, celebră atât pentru numeroasele hit-uri, cât şi pentru discreţia sa, a apărut pe covorul roşu, la gala Daily Front Row Awards, fără celebra perucă alb-negru care-i acoperă de obicei şi faţa. Artista a purtat o rochie scurtă, neagră, cu mâneci bufante, decupate la nivelul umerilor şi şi-a prins părul în coc, lăsându-şi chipul complet descoperit, potrivit Daily Mail.   

În luna ianuarie, artista a primit nouă nominalizări la premiile Grammy, însă nu a plecat acasă cu niciun trofeu.

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare.    

A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy, iar în 2016 a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie 2018 a lansat primul album de Crăciun, „Everyday is Christmas“, scrie News.ro.  

source:Adevarul.ro
0