Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după o relație de patru ani

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după o relație de patru ani, știrea fiind confirmată de mai multe surse apropiate celor doi.

Cooper, în vârstă de 44 de ani, și Shayk, în vârstă de 33 de ani, au decis să pună capăt relației lor și încearcă să ajungă la o înțelegere amiabilă cu privire la custodia fiicei lor, Lea De Seine, care a venit pe lume în martie 2017, transmite elle.ro.

Vestea că Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit vine la doar câteva zile după ce mai multe surse au declarat pentru presa de peste Ocean că în relația celor doi există mari probleme. De-a lungul timpului, cei doi nu au vorbit foarte mult despre relația lor, Shayk declarând într-un interviu acordat în februarie 2019 că „Din cauza faptului că job-ul îmi cere să fiu mereu în lumina reflectoarelor, am decis ca viața mea personală să fie privată. De asta se numește personală pentru că este ceva pentru tine și familita ta și sunt foarte fericită așa”.

Știrea conform căreia Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit nu a fost momentan confirmată de reprezentanții celor doi.

Actorul nominalizat la Oscar și supermodelul au început relația în 2015, iar în 2017 au devenit părinții unei fetițe. Invitat în urmă cu câteva luni în emisiunea lui Oprah Winfrey, Cooper a vorbit despre fetița lor. „Fata noastră, ea este incredibilă. Trebuie să recunosc că încă sunt momente în care nu pot să cred că am un copil”.

În 2016 au apărut zvonuri cu privire la logodna celor doi, după ce Irina Shayk a fost fotografiată purtând un inel cu smarald pe acel deget, inel pe care l-a purtat pe toată durata relației lor.

source:Elle.ro
0