Actrița Jennifer Lawrence s-a logodit

Zvonul că frumoasa actriţă, Jennifer Lawrence şi Cooke Maroney plănuiesc să-şi petreacă tot restul vieţii împreună a început să apară în momentul cei doi amorezi au fost zăriţi luând recent cina împreună, iar ea având un diamant imens pe inelar. Iar acum zvonul a fost confirmat!

Reprezentantul lui Jennifer le-a confirmat celor de la PageSix că cei doi iubiţi s-au logodit şi că actriţa a dezvăluit deja vestea cea bună apropiaţilor ei.

“Ea avea pe deget un diamant imens! Ei păreau că sărbătoresc ceva, iar cei din jur cu siguranţă că au simţit acest lucru. Inelul ei era foarte vizibil. Ei doi stăteau împreună într-un colţ. Ea purta o rochie neagră cu buline albe şi arăta foarte bine!”, a dezvăluit un martor al cinei romantice dintre cei doi.

Cuplul discret a mai fost zărit luând masa la Elio, în LA, în timpul weekendului şi, la fel, atmosfera era cât se poate de intimă şi de plăcută între cei doi, informează okmagazine.ro.

Tot PageSix a fost publicaţia online care a publicat ştirea că Lawrence a început o relaţie amoroasă încă din luna iunie cu cel care se ocupă de o galerie de artă şi că cei doi actuali logodnici s-au cunoscut printr-o prietenă comună, Laura Simpson.  

source:Okmagazine
0