Actrița Jennifer Lawerence renunță la actorie

Jennifer Lawrence a anunțat că renunță la actorie pentru a se implica în campanii îndreptate împotriva corupţie din politica americană.

Actrița a declarat că ia o pauză de cel puţin 12 luni pentru a încerca să convingă cât mai mulți tineri să se implice politic. Ea făcea deja parte din comitetul de conducere al ONG-ului Represent.Us., alături de un colaborator frecvent al ei, regizorul David O. Russell.

Așa se face că ultimul film în care o vom vedea va fi Red Sparrow. În acest film, Lawrence joacă alături de Joel Edgerton, Charlotte Rampling, Jeremy Irons şi Joely Richardson, și interpretează rolul de spion.

Jennifer Lawrence este cunoscută pentru implicarea socială și politică, ea fiind una dintre vedetele care au vorbit public despre diferenţele salariale dintre actorii și actrițele de la Hollywood.

De asemenea, Lawrence s-a alăturat actriţei Cameron Diaz şi cântăreţei Adele, luna trecută, la Marşul femeilor 2018 de la Los Angeles, manifestare care pledează pentru drepturile femeilor.

Mai jos poți urmări o filmare cu o dezbatere în care Jennifer Lawrence încearcă să afle care sunt cele mai bune metode de a mitui legal un politician:

source:noizz
1