9 vedete ce au o carieră de succes, dar sunt îngroziți de zborul cu avionul

Fie că au motiv să-şi facă griji sau nu atunci când urcă la bordul unei aeronave, aceste staruri se tem pentru viaţa lor în timpul zborului şi chiar experimentează un real atac de panică din cauza fobiei lor greu de controlat, relatează okmagazine.ro.

Ben Affleck

A jucat adesea în filme unde şi-a dovedit cu prisosinţă curajul, însă, în viaţa de zi cu zi acest supererou tremură din toate încheieturile când vine vorba să urce la bordul unui avion. Şi pe bună dreptate! Când era mic, actorul se afla într-o aeronavă care a fost lovită de fulger. Inutil să vă mai spun că a supravieţuit bine-mersi întregului incident!

Miley Cyrus

Credeam că le-a făcut pe toate cu un curaj incredibil şi că înfruntă viaţa cu maximă îndrăzneală, dar controversatul star a recunoscut că zborurile îndelungate îi dau o stare de nelinişte şi chiar o fac irascibilă. Cum, Miley Cyrus irascibilă?! No way!

Britney Spears

O mai ştii pe sexoasa cântăreaţă în videoclipul ei Toxic, când era o stewardeză de toată admiraţia? Ei bine, asemenea carieră ar fi imposibilă pentru diva care are mari emoţii când se află la asemenea înălţimi. Ce pierdere, nu?

Kate Winslet

Actriţa britanică se teme atât de mult ca avionul în care se află să nu cumva să cadă, încât, când era măritată cu Sam Mendes, i-a cerut acestuia să călătorească cu alt avion atunci când aveau drumuri de făcut împreună, pentru că, dacă era să pice aeronava, măcar copiii lor să nu rămână orfani de ambii părinţi.  

Shailene Woodley

În 2014, actriţa a recunoscut public că se teme de fiecare dată când zboară cu avionul: “Nu mi-era frică înainte, dar acum tremură hainele pe mine când urc la bordul avionului. Mi-e frică să nu cumva să pice avionul.”

Megan Fox

"Am dezvoltat această teamă – de-a merge cu avionul – pe la 20 de ani. S-a întâmplat totul destul de brusc şi acum, de fiecare dată când zbor, trebuie să găsesc o modalitate de a nu-mi mai fi aşa frică, pentru că nu vreau să am atacuri de panică la fiecare călătorie. Cred cu toată puterea că nu mi-e dat să mor ascultând vreun album cu Britney Spears, aşa că, imediat ce urc în avion, îmi pun căştile pe urechi şi dau play la melodiile lui Brit", explică frumoasa actriţă fobia sa.

Jennifer Aniston

În 2014, fosta soţie a lui Brad Pitt i-a rescunoscut lui Jimmy Kimmel că este îngrozită de zborul cu avionul. De fapt, teama ei este atât de mare, încât a ajuns să nu mai meargă în vacanţă – mai ales prin colţurile îndepărtate de pe glob – din cauza fobiei ei îngrozitoare.

Sandra Bullock

În filmele ei, face orice îi cere scenariul, a călătorit şi prin Cosmos, datorită Gravity, însă, în viaţa reală, lucrurile stau cu totul altfel. Sandy este terifiată de zborul cu avionul şi pe bună dreptate, având în vedere că este supravieţuitoarea unui prăbuşiri cu avionul, în 2000.

Jennifer Connelly

Dacă nu există turbulenţe, nu e nicio problemă, dar, dacă apar golurile acelea îngrozitoare de aer pe drum, actriţa se sperie atât de tare încât începe instant să plângă în hohote. Iaics!

source:Okmagazine
0