7 vedete care au devenit părinți în 2019

Mai sunt destule luni din acest an, dar putem vorbi deja de un "boom" al celebrităților care au devenit părinți. Unele, precum Meghan Markle și Prințul Harry, se bucură pentru prima oară de această experiență, altele au mai trăit o asemenea bucurie.

Bright Side ni-i arată pe părinții celebri din acest an.

Gordon Ramsay

Pe 4 aprilie, familia celebrului chef britanic s-a mărit cu al cincilea băiat. În ziua cea mare, Ramsey a postat pe Instagram o imagine emoționantă cu soția și cu bebelușul lor, făcută în salon, chiar după naștere. "După 3 BAFTA și un Emmy... în sfârșit am câștigat un Oscar. Vă rog să-l primiți pe Oscar James Ramsey, care a venit azi la 12:58 să ia prânzul!", a scris celebrul bucătar.

Tom Hardy

În ianuarie 2019, Tom Hardy și soția lui, Charlotte Riley, au devenit părinți pentru a doua oară. Ei și-au numit băiețelul Forrest, inspirați de personajul principal din filmul lor preferat, "Forrest Gump". Pe lângă cei doi copii cu Charlotte, actorul mai are un fiu, Louis, cu fosta lui iubită, Rachael Speed.

Vincent Cassel și Tina Kunakey

Actorul în vârstă de 52 de ani a devenit tată pentru a treia oară pe 19 aprilie. Tina, soția lui, cu 30 de ani mai tânără, a născut o fetiță căreia i-au dat un nume neobișnuit, Amazonie. Fratele Tinei, Zakari, devenit unchi, i-a pus deja o poreclă simpatică nepoatei sale, Zozo. Fetița este primul copil al cuplului. Vincent Cassel mai are două fiice,  Deva și Léonie, din mariajul cu Monica Bellucci.

Jessica Simpson


Cântăreața și soțul ei, Eric Johnson, au devenit părinți pentru a treia oară pe 19 martie, când ea a născut o fetiță, Birdie Mae. La început, vedeta a încercat să-și ascundă sarcina, dar după ce aceasta a devenit publică, ea și-a împărtășit pe Instagram problemele și momentele frumoase din timpul acestei experiențe.

Richard Gere și Alejandra Silva

Actorul în vârstă de 69 de ani a devenit tată pentru a doua oară. În februarie, soția lui, Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, a născut un băiețel. Richard mai are un fiu, Homer, din căsnicia cu Carey Lowell. Alejandra are și ea un fiu în vârstă de 6 ani, Albert, dintr-o relație anterioară.

Sophie Ellis-Bextor

Cântăreața britanică și basistul trupei The Feeling, Richard Jones, aveau deja patru copii. Iar pe 7 ianuarie au început anul cu o veste bună - vedeta a născut al cincilea lor copil. Și al cincilea băiat! În ciuda tuturor sfaturilor pe care fanii i le-au dat pentru a o ajuta să aducă pe lume o fetiță, Sophie a făcut tot un băiat. Cei doi părinți au decis să-i dea numele Mickey. Vor mai face și a șasea încercare pentru o fetiță?

Meghan Markle și Prince Harry

Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți pe 6 mai. Archie Harrison Mountbatten-Windsor a devenit al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a și ocupă al șaptelea loc în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

source:Eva.ro
0