10 vedete care au dat lovitura la începutul carierei, dar apoi au ieșit din joc

Nu-i ușor să devii celebru, dar e și mai greu să te menții în lumina reflectoarelor. Iar la Hollywood este vital să rămâi în joc, pentru că nimeni nu stă pe loc, iar concurența este sufocantă și nu iartă pe nimeni.

În fiecare an, numeroși actori tineri bat la ușile consacrării și dau tot ce pot pentru a prinde un loc cât mai bun din care să se ridice și să se facă cunoscuți, însă numai cei mai talentați și mai perseverenți reușesc să ajungă în vârf și să rămână acolo.

Pentru actorii consacrați, asaltul "lupilor tineri" reprezintă o problemă reală mai ales atunci când timpul trece, iar rolurile importante încep să se rărească și apoi dispar, scrie eva.ro.

Bright Side enumeră câteva vedete care au dat lovitura la începutul carierei, dar apoi, din diverse motive, au început să iasă din circuit.

Jessica Alba

Rolul din "Dark Angel" a consacrat-o, iar cel din "Sin City" a fost cel mai reușit din cariera sa. Jessica Alba a jucat apoi în câteva comedii romantice, în filmul de acțiune "Machete" și în thrillerul "The Killer Inside Me", care a fost bine primit de critici, însă nu a repetat succesul din "Sin City".

În ultimii ani, vedeta s-a concentrat pe afacerea sa. În 2011, ea a devenit cofondatoarea companiei The Honest, care are o gamă de produse eco. Potrivit revistei Forbes, Jessica Alba s-a numărat în 2016 printre cei mai bogați antreprenori sub 40 de ani.

Tobey Maguire

Rolul lui Peter Parker a făcut din Maguire un star, iar sărutul cu Kirsten Dunst a devenit una dintre scenele emblematice de la Hollywood. Actorul a jucat și în seria "Spider-Man", dar apoi a fost înlocuit de un alt actor, așa că până acum aceasta a fost cea mai importantă partitură din cariera lui. Cu o excepție notabilă - rolul povestitorului Nick Carraway din "Marele Gatsby".

Carrie-Anne Moss

Vedeta din "Matrix" n-a mai repetat succesul din trilogia care a marcat sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000. Moss a jucat în două din cele trei "Matrixuri" și în câteva filme Marvel, dar rolul lui Trinity rămâne cea mai notabilă realizare a sa.

Zach Galifianakis

După hohotele de râs pe care le-a stârnit în "The Hangover", ai fi zis că simpaticul bărbos își va găsi ușor roluri de comedie. Succesul din 2009 a fost repetat de sequelul și mai reușit, care a strâns 500 de milioane de dolari la box office. Galifanakis a devenit un star, dar apoi nu a mai prins niciun rol remarcabil.

Helen Hunt

Câștigătoare a patru premii Emmy și a trei Globuri de Aur grație rolului din sitcomul "Mad About You", Helen Hunt a primit un rol în comedia romantică "As Good as It Gets", care i-a adus nominalizarea la Oscar. Lunga listă de premii ar fi trebuit să o ajute să-și clădească o carieră incredibilă, dar adevărul e că după anul 2000, când a jucat în comedia romantică "What Women Wants", alături de Mel Gibson, și în drama "Cast Away", cu Tom Hanks, cariera sa nu a mai strălucit, notează Bright Side. Actrița a mai avut o apariție semnificativă în "The Sessions" (2012).

Macaulay Culkin

Copilul-minune a cucerit generații întregi cu rolul din "Home Alone", dar de atunci au trecut 30 de ani și el nu și-a mai găsit locul la Hollywood. Au urmat ani în care a dispărut, a slăbit enorm și își făcea foarte rar apariția, fiind greu de recunoscut. Apoi și-a făcut o trupă rock și a cântat câțiva ani, iar acum arată din nou bine, are o relație stabilă și pare pe drumul cel bun. Dar în lumea filmului ultimul său succes datează tocmai din 1994 și se numește "Richie Rich".

Jessica Biel

Cariera ei a început cu serialul "The Seventh Sky", în care a interpretat-o pe fiica unui preot protestant din California. Cea mai importantă apariție a soției lui Justin Timberlake a fost cea din "The Illusionist", dar nu a reușit să se impună la Hollywood și a primit doar roluri minore. În schimb, Jessica a avut mai mult succes cu serialele. În 2017 a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din "The Sinner".

Elijah Wood

Unul dintre actorii care au devenit celebri cu un singur rol. A apărut în "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" și "Green Street Hooligans", apoi în câteva seriale, precum "Wilfred" și "Dirk Gently’s Holistic Detective Agency", dar lumea îl va asocia mereu cu rolul din "The Lord of the Rings".

Megan Fox

Ca și Jessica Alba, vedeta apare mereu în topurile celor mai frumoase femei din lume, dar cariera ei de actriță nu se ridică la același nivel. Cele mai notabile sale roluri sunt cele din seria "Transformers". După al doilea film, Megan a părăsit franciza. Nimeni nu știe exact motivul, dar se spune că ruptura s-a produs din cauza caracterului ei dificil și a hărțuirii la care a supus-o regizorul Michael Bay. Acum actrița nu mai are roluri și s-a concentrat pe prezentări de lenjerie intimă.

Demi Moore

Rolul din "Ghost" i-a adus celebritatea, iar cariera sa a ajuns la apogeu cu interpretările din "Indecent Proposal", "Striptease" și "G.I. Jane". Dar apoi s-a întâmplat ceva și ea n-a mai avut niciun film important. Divorțul de Bruce Willis pare să fi fost pietroiul care a tras-o în jos pe Demi Moore, una dintre cele mai populare actrițe ale anilor '90. S-a măritat cu Ashton Kutcher, care era cu 16 ani mai tânăr ca ea, a făcut mai multe operații estetice, iar acesta i-a frânt inima când a cerut divorțul. După ce a fost internată la un centru de recuperare, vedeta și-a regăsit cu greu echilibrul, dar nu a mai prins niciun rol important.

source:Eva.ro
0